Neler Yeni

Ucuz gamepass bilen varmı?

Farway

80+ Silver
Gamepass satan siteler var ucuza hesap olur, kod olur 3 aylık senelik gibisinden güvenilir bilen daha önce alan varsa paylaşabilir misiniz

BGSGP

80+ Bronze
Gamepass satan siteler var ucuza hesap olur, kod olur 3 aylık senelik gibisinden güvenilir bilen daha önce alan varsa paylaşabilir misiniz
Zamlardan önce Game Pass Ultimate 29,99TL x12 ay ve ya (daha önceden) x36 ay yapabilirdiniz (legal yollar ile.).

Günümüzde ise hesap satanlar olur, ancak ben hiçbirinin güvenilir olduğunu düşünüyorum. Eskiden ucuza kod satan oluyordu, şu sıralar pek göremedim.

En güveniliri ve en ucuzu şu anlık Microsoft Store'daki Xbox Game Pass'dir.

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Dostum ben bir tane sınırsız game pass aldım 2 yıldır kullanıyorum müqq. Ama EAplay, ubisoft ve riot oyunlarını kullananıyosun. Fiyatı ben aldığımda 50 lira idi xbox zamlandığında 75 oldu şimdi 100 olmuştur diye düşünüyorum ilgilenirsen link atarım

Farway

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben bir tane sınırsız game pass aldım 2 yıldır kullanıyorum müqq. Ama EAplay, ubisoft ve riot oyunlarını kullananıyosun. Fiyatı ben aldığımda 50 lira idi xbox zamlandığında 75 oldu şimdi 100 olmuştur diye düşünüyorum ilgilenirsen link atarım
At link bakayım forza 5 flaan varsa yeter bana

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Top Bottom