Ucuz mini pc itx motherboard

Niro

80+
Reaksiyon skoru
0
Mini pc toplamak istiyorum ama çoğu yerde amiral ekran kartı yada islemcisi var ve gereksiz pahalı oluyor benim istediğim motherboard hariç çoğu ürünü ikinci el bulsam bile okey benim için,r5 5600 yada r5 7500f rx 6650 xt rx 6700xt rx 6600 xt rtx 3060 12gb gibi gpular ddr4 olması sorun değil ben kasami 20k civarı toplamak istiyorum ama bu bir limit değildir.

Kasayı uyguna toplamak için ddr4 tercih etmek mantıklı bir hamle olur. Anakartı sıfır almak istiyorsunuz ama Epeyden baktığımda uygun olarak tek seçenek şu duruyor:

AM4 olarak filtrelemiştim. Yanlış bilmiyorsam AM5 işlemciler sadece ddr5 ram kabul ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış olabilirim sadece bir baktım

• Beğen
Reaksiyonlar: Niro
Kasayı uyguna toplamak için ddr4 tercih etmek mantıklı bir hamle olur. Anakartı sıfır almak istiyorsunuz ama Epeyden baktığımda uygun olarak tek seçenek şu duruyor:

AM4 olarak filtrelemiştim. Yanlış bilmiyorsam AM5 işlemciler sadece ddr5 ram kabul ediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış olabilirim sadece bir baktım
Eyvallah teşekkürler işimi görebilir, itx kasa bulursam islem tamamlanmış olur ama fiyatı bir parça kadar pahalı onerin var mı

Eyvallah teşekkürler işimi görebilir, itx kasa bulursam islem tamamlanmış olur ama fiyatı bir parça kadar pahalı onerin var mı
önerim itx de olsa güncel sistem olur ama fiyat katlanabilir o zaman, ancak yapılacak şeylere göre değişse de çok da fark etmeyebilir, epeyde gördüğüm kadarıyla sonraki seçenekler 3 kat daha pahalıydı. itxler bir de ekstra pahalı. Şahsen ben micro atx topladım itx gibi küçük değil ama çok da büyük değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,245
Üyeler
186,859
Son üye
Rheria
Geri