ucuz oyun telefonları

cagari

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
167
Merhaba günümüzde telefonlar çok pahalı benimkide eskidi tabi samsung galaxy a8 duos kullanıyorum ve artık youtube zor giriyor telefon sıcaklığına gelmiyorum zaten sadece google da 5 dakika bişeylere baktığımda elimi süremiyeceğim bi sıcaklık oluyo dokununca yakıyo yani o kadar neyse konumuza dönelim uygun fiyatlı oyun telefonları arıyorum gereksiz fazla özelliğe ve kamerasının iyi olmasına gerek yok ama yüz tanıma yada parmak izi olursa sevinirim şu anki yüksek oyunları açsın çok donmadan oynatsın ve tasarımı iyi olsun bide parmak izi veya yüz tanıma bu özellikler yeter kameranın yada diyer özelliklerinin iyi olmasına gerek yok bütçe belirlemiyeceğim bildiğiniz ucuz telefon varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba günümüzde telefonlar çok pahalı benimkide eskidi tabi samsung galaxy a8 duos kullanıyorum ve artık youtube zor giriyor telefon sıcaklığına gelmiyorum zaten sadece google da 5 dakika bişeylere baktığımda elimi süremiyeceğim bi sıcaklık oluyo dokununca yakıyo yani o kadar neyse konumuza dönelim uygun fiyatlı oyun telefonları arıyorum gereksiz fazla özelliğe ve kamerasının iyi olmasına gerek yok ama yüz tanıma yada parmak izi olursa sevinirim şu anki yüksek oyunları açsın çok donmadan oynatsın ve tasarımı iyi olsun bide parmak izi veya yüz tanıma bu özellikler yeter kameranın yada diyer özelliklerinin iyi olmasına gerek yok bütçe belirlemiyeceğim bildiğiniz ucuz telefon varsa söylerseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
bütçe olmadan sana şöyle ıphone 12 önerebilirim

okadarda değil ama 7k aşşağısı iyi olur

Kime göre neye göre ucuz?
İphone 14 pro max bedava bana göre mesela onu al mı diyelim? (!)

teşekkürler bi sorum olacak

reeder p13 blue max var fiyatına göre özellikleri çok iyi olan bi telefon acaba bu nasıldır hocam
O markayı önermem hem tablet hem telefonu kullandım pekte kaliteli değil

reeder p13 blue max var fiyatına göre özellikleri çok iyi olan bi telefon acaba bu nasıldır hocam
kaliteli bir cihaz değil yorumlara bakarak anlayabilirsin ki zaten senin aradığın özellikleri karşılamıyor

O bütçede Yurtiçi olarak alacağın cihazların elindeki cihazdan çok çok bir farkı olmaz.
Kaçak olarak Xiaomi 11T al her oyunu en üst seviyede rahat rahat oynarsın.

arkadaşlar böyle olmuyo böbrek fiyatları uçtu gitti satıyım 500k ya bitane iphone 14 pro max rtx 4090 ı bekleriz i913900k yı bekleriz 4600 mhz 64 gb ram samsungun 980 evo plus çak miss gibi parada artar onlada monitör klavye mouse bayada para kalır bence ii

Geri