Neler Yeni

Ucuz protein tozu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
sana şimdi atıcam biz kullanıyoruz bir problem çıkmadı.
Hardline kullanıyorduk 1000tl oldu
ronic kullanıyorduk zam geldi
şimdi ise https://www.trendyol.com/protouch-n...350267&filterOverPriceListings=false&sav=true
Ronic ve bu tarz türk markalarını kullanmayın hocam. Problem yok demekle çözülecek bir iş değil bu problem neye göre kime göre yok ayrıca problem yoksa bile fayda var mı ? Bu düşünceyle yaklaşmamak gerekiyor.

Alikose01

80+ Bronze
Ronic ve bu tarz türk markalarını kullanmayın hocam. Problem yok demekle çözülecek bir iş değil bu problem neye göre kime göre yok ayrıca problem yoksa bile fayda var mı ? Bu düşünceyle yaklaşmamak gerekiyor.
bütün modellerim kardeşim ve ürünleri ona alıyorum formunu görürsün

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
bütün modellerim kardeşim ve ürünleri ona alıyorum formunu görürsün
Buradaki mesele form durumu değil olayı anlamadığınız belli burda form yarıştırmıyoruz. Ronic tarzı içeriğinde ne olduğu bilinmeyen markaları ucuz diye almak ve problem yok diyip geçmek saçma bir düşünce bana göre. Alıyorsanız gerçekten hammadesinin ne olduğu belli olan ürünleri alın veya hiç almayın

Alikose01

80+ Bronze
Buradaki mesele form durumu değil olayı anlamadığınız belli burda form yarıştırmıyoruz. Ronic tarzı içeriğinde ne olduğu bilinmeyen markaları ucuz diye almak ve problem yok diyip geçmek saçma bir düşünce bana göre. Alıyorsanız gerçekten hammadesinin ne olduğu belli olan ürünleri alın veya hiç almayın
kanka sorunlu ürünler değil yani sağlığına zarar vermiyor anlamında sorun yok demiştim ben, yoksa daha önce denediğimiz birkaç protein tozu isal falan yapmıştı, bu aralarında yine en iyisiydi ondan yani ve ben supplementler.com'u tavsiye ederim zaten bende pre-workout gibi birsürü takviyeyi oradan markalardan alıyoruz.
Ekran Alıntısı.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
kanka sorunlu ürünler değil yani sağlığına zarar vermiyor anlamında sorun yok demiştim ben, yoksa daha önce denediğimiz birkaç protein tozu isal falan yapmıştı, bu aralarında yine en iyisiydi ondan yani ve ben supplementler.com'u tavsiye ederim zaten bende pre-workout gibi birsürü takviyeyi oradan markalardan alıyoruz.
Alıntıyı görüntüle
Ben dediğinizi anladım sorun yok ama bu tarz ronic gibi türk markalarının (hardline ve bigjoyu kastetmiyorum) hammadelerinin ne olduğu belli değil ve üzerinde yazan protein değerlerinin doğruluğu güvenilir değil. Yani kısacası çöp ürünler. Özetle almışken ne olduğu belli kaliteli ürünleri almak gerekiyor. Bu tarz şeylerde ucuza kaçmamak gerek

Top Bottom