@55superx bu adam anlar bu işlerdenArkadaşlar sistem topluyorum şöyle ucuz ama güzel bir kasa tavsiyesi alabilir miyim ?
ucuzmuşBunu alabilirsin. Daha ucuzunu alırsan sıknıtı olur. Power ile birtlike milli kasamız spec deltayı öneririm. Kullanıyorum miss gibi kasa. ucuz kasaların saç kısımları kağıt gibi oluyor.
![]()
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9011166-WW CV650 CC-9020132-EU 650W 80 Plus Bronze USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İçindeki PSU iyi dimi sıkıntı çıkartmaz banaBunu alabilirsin. Daha ucuzunu alırsan sıknıtı olur. Power ile birtlike milli kasamız spec deltayı öneririm. Kullanıyorum miss gibi kasa. ucuz kasaların saç kısımları kağıt gibi oluyor.
![]()
Corsair Carbide Spec-Delta RGB CC-9011166-WW CV650 CC-9020132-EU 650W 80 Plus Bronze USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
1200 olursa dark maxima v20 veya galax rev. Bütçeye bağlı ama dls 480 de güzel kasa bütçen oralardaysaArkadaşlar sistem topluyorum şöyle ucuz ama güzel bir kasa tavsiyesi alabilir miyim ?
Max bütçe ne kadar?
Max 1.4k1200 olursa dark maxima v20 veya galax rev. Bütçeye bağlı ama dls 480 de güzel kasa bütçen oralardaysa
Max 1.4k
Dls 480e arttırabilirsen daha iyi ama dark maxima v20 alabilirsin güzel kasaMax 1.4k