ucuz valorant points sitesi ?

Site saarufu değilim ama, kalitesiz duruyor gibime geldi.
Kişiye kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar vp alacaksın?
bi tane 1250 vp bide 300 vp alıcam @OdinSonThoR

ordamısın knk :D @OdinSonThoR

3 küsür TL fark var

Valla ben kullanmadım ama denemek amacli 300 vp alabilirsiniz fakat mesuliyet kabul etmiyorum. Techonpatta bu siteyle ilgili 1 konu acilmis
knk sence playsultandan mı alayım foxngameden mi iki sitede güvenilir playsultanı biliyom zaten ordan epin almışlığım var
1250vp+300vp alcam
playsultanda:72TL
foxngame de:73.6 tl tutuyor sence nerden alayım ikiside güvenli ucuz olandan mı alayım 1.6 çok fazla değil ama sonra üstüne ekliyip bir tane daha alırım belki

Son düzenleme:

knk sence playsultandan mı alayım foxngameden mi iki sitede güvenilir playsultanı biliyom zaten ordan epin almışlığım var
1250vp+300vp alcam
foxngame de:73.6 TL tutuyor sence nerden alayım ikiside güvenli ucuz olandan mı alayım 1.6 çok fazla değil ama sonra üstüne ekliyip bir tane daha alırım belki
Playsultan iyidir bende 1 kere ordan rp almistim

1250vp+300vp alcam
foxngame de:73.6 TL tutuyor sence nerden alayım ikiside güvenli ucuz olandan mı alayım 1.6 çok fazla değil ama sonra üstüne ekliyip bir tane daha alırım belki
Sana bırakıyorum dostum.
Eğer ekleyeceğim kartımda kalsın diyorsan playsultandan
İsmini duydum ama hiç deneyimim olmadı oradan alabilirsin.

hala almadıysan hi2games i öneririm daha dün 2500vp aldım 2-3 dk içinde geldi ve en ucuz vp ler ordaydı diye hatırlıyorum

Dijipin'den alışveriş yaptım az önce en ucuzu orasıydı deniyim dedim valla ödeme tamamlandığında direk kod karşımdaydı. Gayet hızlı ve güvenilir bence

Dijipin var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,457
Üyeler
189,268
Son üye
ahmetburakyilmaz610@gmail
Geri