Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
hocam 2010 da mıyız752YTL
hocam 2010 da mıyız752YTL
Yıllık 752 YTL Kanka TL olmasın o? İmkanı yok uygun bir fiyata bulmanızın mecburi yasal olmayan yollar ile bu işe bulaşacaksınızÖyle Birsey var Yıllık Plan Ön Ödemeli Diye En Ucuzu Malesef Fotğrafcılık Planını var. İcinde
-Lightroom
-Lightroom Classic
-Masüstü ve iPad Photoshop ve 20 GB Alan
752YTL
UxE6xM.png (345×249) (hizliresim.com)
Arkadaşlar Olmadıgına Emin misiniz?
Vurgulamak icin bilerek yaptım ztn TL-> YTL oluyor cokta farketmezYıllık 752 YTL Kanka TL olmasın o? İmkanı yok uygun bir fiyata bulmanızın mecburi yasal olmayan yollar ile bu işe bulaşacaksınız
Düzgün bir siteden indirirseniz sıkıntı olmaz malum TL değersiz bir para birimi fiyatlar uçuk.Arkadaşlar parasını verip photoshop sahibi olmak istiyorum
fakat yok abonelik yok aylık yıllık muhabbeti ile değilde bi kere windows gibi 3 lira 5 lira bir şey verip tamamen orijinal adobe photoshop u nerden bulabilirim
Eskiden vardı tek seferde satın almak, bayağı tuzluydu fiyatı, kaldırdılar.Arkadaşlar parasını verip photoshop sahibi olmak istiyorum
fakat yok abonelik yok aylık yıllık muhabbeti ile değilde bi kere windows gibi 3 lira 5 lira bir şey verip tamamen orijinal adobe photoshop u nerden bulabilirim