öyle bir şey yok bildiğim kadarı ilrArkadaşlar parasını verip photoshop sahibi olmak istiyorum
fakat yok abonelik yok aylık yıllık muhabbeti ile değilde bi kere windows gibi 3 lira 5 lira bir şey verip tamamen orijinal adobe photoshop u nerden bulabilirim
Hocam bu kadardan bişey olmaz indir geç.korsan da indirmek istemiyorum pc yi aldığımdan beri bir tane crackli bir şey yüklemedim
Öyle bir şey yok.Arkadaşlar parasını verip photoshop sahibi olmak istiyorum
fakat yok abonelik yok aylık yıllık muhabbeti ile değilde bi kere windows gibi 3 lira 5 lira bir şey verip tamamen orijinal adobe photoshop u nerden bulabilirim
Öyle Birsey var Yıllık Plan Ön Ödemeli Diye En Ucuzu Malesef Fotğrafcılık Planını var. İcindeArkadaşlar parasını verip photoshop sahibi olmak istiyorum
/yıl yazıyor ?Öyle Birsey var Yıllık Plan Ön Ödemeli Diye En Ucuzu Malesef Fotğrafcılık Planını var. İcinde
-Lightroom
-Lightroom Classic
-Masüstü ve iPad Photoshop ve 20 GB Alan
752YTL
UxE6xM.png (345×249) (hizliresim.com)
Arkadaşlar Olmadıgına Emin misiniz?
Evet maalesef kalıcı yok 1 yıllık alabiliyorsun ama arkadaş 1 kere vereyim diyince ön ödemeli istiyor anladım/yıl yazıyor ?
Hocam attığım fotoya bakın daha ucuzu yok 300 olsa bugun alalım. bende Grafikerim.Yok öyle bir şey.
Ya korsan kullanacaksın yada 300 küsür vereceksin