350 saatim var 400 liralık kasa birikti kasalar ucuz değil artıkDirekt Steam'den al 1000 saate yaklaştığında parasını çıkarmış olursun.
steamden al parası hayli hayli çıkıyor devrim kasası düşmüştü bana iki defa 150 liradan sattım ikisiniCsgo prime hesap almak istiyorum, nereden ucuza alabilirim?
Hesap şeklinde satan kişiler varsa özelden iletişime geçsinler.
Gamesatis tarzi bildiginiz site var mi?
Ayda yılda 1 olur senin dediğin. Şansın varsa tekte bravo kasası düşürürsün 1500 tl. Ama genelde 1000 saate yaklaşınca parası çıkar.350 saatim var 400 liralık kasa birikti kasalar ucuz değil artık
kanka yalnız benim işim bu milleti parayla boostlamak boostladığım 376 saatlik çarda şuan devrim kasası hariç 250 liralık kasa var hesap 40+17 lvlAyda yılda 1 olur senin dediğin. Şansın varsa tekte bravo kasası düşürürsün 1500 TL. Ama genelde 1000 saate yaklaşınca parası çıkar.
Tecrübe konuşuyor burda.
param o kadar yok şu an malesef...Direkt Steam'den al 1000 saate yaklaştığında parasını çıkarmış olursun.
sana göre..steamden al geç ucuz zaten fiyatı
kanka şu an para yok olsa steamden alcam direkt.steamdan al kanka gamesatış falan riskli işler zamanında o hataya düşmüştüm hesap senin olmadığın için tam güvenilirliği yok
para biriktir kanka valla hiç bulaşmaparam o kadar yok şu an malesef...
Mesaj otomatik birleştirildi:
sana göre..
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka şu an para yok olsa steamden alcam direkt.
kanka steam hesabımda normalde 300tl varda, benim csgo hediye olarak aldığım arkadaş ban yemiş. hediye atamıyom daha. en kötü ihtimal 1 hafta sonra alcam.para biriktir kanka valla hiç bulaşma