rıza baba
80+ Bronze
senden önce yapmış adamhocam yaptığınız ayıp içeriğimi çalıyorsunuz umarım modlar el atar... @Mehmet Yılmaz
senden önce yapmış adamhocam yaptığınız ayıp içeriğimi çalıyorsunuz umarım modlar el atar... @Mehmet Yılmaz
dostum akşam yaptım link koyduğum için ban yedi konu hatta bu arkadaş bana mesaj attı yapamadım falan diye bir de baktım almış içeriği değiştirip atmış yazıklar olsun diyorum sadece eğer modlar bu herifi banlamazsa böyle forumda batsın ben bir sürü zaman harcadım içerik için emeğime yazık..senden önce yapmış adam
aynı konudan 3 tane kapatıldı senin gibi farklı forumda açılan konunun yazısını kopyalayıp mı paylaşsaydım bu mu özgün içerikhocam yaptığınız ayıp içeriğimi çalıyorsunuz umarım modlar el atar... @Mehmet Yılmaz
saatlerce harcadım deyip yalan bari söyleme senin içeriğini okudum adını vermicem ama farklı forumdaki konunun harfine harfine kopyalayıp paylaşmışsın üzüldüm halinedostum akşam yaptım link koyduğum için ban yedi konu hatta bu arkadaş bana mesaj attı yapamadım falan diye bir de baktım almış içeriği değiştirip atmış yazıklar olsun diyorum sadece eğer modlar bu herifi banlamazsa böyle forumda batsın ben bir sürü zaman harcadım içerik için emeğime yazık..
ihtiyacım olanı aldım genelini değiştirdim senin gibi fikir hırsızlığı yapmadım. umarım hayatın boyunca hiçbir istediğin olmaz hadi şimdi yallahaynı konudan 3 tane kapatıldı senin gibi farklı forumda açılan konunun yazısını kopyalayıp mı paylaşsaydım bu mu özgün içerik
Mesaj otomatik birleştirildi:
saatlerce harcadım deyip yalan bari söyleme senin içeriğini okudum adını vermicem ama farklı forumdaki konunun harfine harfine kopyalayıp paylaşmışsın üzüldüm haline
özelden hayatında hiçbir şey yolunda gitmez umarım falan yazmışsın hadi bi uza hocam acizlikten ne yapcağını şaşırmışsın azcık kendinden bir şey katsaydın keşke konuya , engelliyorum boşa konuyu uzatmaihtiyacım olanı aldım genelini değiştirdim senin gibi fikir hırsızlığı yapmadım. umarım hayatın boyunca hiçbir istediğin olmaz hadi şimdi yallah