Yardım Ucuza HDD Bulmam Lazım?

5tb olan bitmiş sanırım bulamadım o fiyata 4tb olanı var
Hocam Skyhawk kameralar için mi?

Hocam Skyhawk kameralar için mi?
Skyhawk serisi HDD’ler uzun süre sorunsuz aktif kalması hedeflenen, görece yavaş ama güvenli, daha çok güvenlik kameralarının bağlandığı ve kayıt yapıldığı hard disklerdir.

Skyhawk serisi HDD’ler uzun süre sorunsuz aktif kalması hedeflenen, görece yavaş ama güvenli, daha çok güvenlik kameralarının bağlandığı ve kayıt yapıldığı hard disklerdir.
Yavaş olması sıkıntı değil, istediğim şey yüksek kapasite düşük fiyat.

Sifir olarak bu mevcut istersen 2.el olanlarada bak
Hocam bana daha ucuza daha yüksek kapasite lazım, ikinci el daha iyi olur gibi. İkinci el alırken nelere dikkat etmem lazım ve ne testleri yapmam lazım acaba?

Güncel

Yardım :(

Kanka ucuza bulmak istiyorsan bit pazarında HDD oluyor baya. Fiyatları da uygun oluyor ama bozuk çıkabiliyor. En ucuz orası var.

Arkadaşlar Torrent'ten baya dizi, film, oyun indirdim. Ancak bunları depolayacak alanım kalmamaya başladı. Ucuza bir yerlerden ikinci el HDD bulma şansım var mı? Hızı hiç önemli değil, isterse günlerce sürsün dosya aktarması sadece ekstra depolama alanı olarak kullanıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bende 1 tane Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM disk var. İsterseniz iletişime geçebiliriz. Çalışır durumda diskim. Şuan kullanmıyorum.

Hocam bende 1 tane Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM disk var. İsterseniz iletişime geçebiliriz. Çalışır durumda diskim. Şuan kullanmıyorum.
Hocam özelden yazın fiyatı, uygunsa alırım her türlü. Hızı ya da markası önemli değil, kapasite, çalışması ve fiyatı önemli benim için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka ucuza bulmak istiyorsan bit pazarında HDD oluyor baya. Fiyatları da uygun oluyor ama bozuk çıkabiliyor. En ucuz orası var.
Kanka onu ben de düşündüm de orada daldan dala atlıyor yani içinden geçilmiş olabilir. Laptopu götürüp olay yerinde test etmem lazım sanırım. Data kablosunu bağlarım da güç kablosunu da bir yere bağlamak lazım.

Ya bu ikinci el piyasası neyin kafasını yaşıyor. Sıfırı 1100 lira olan HDD'yi çok iyi durumda yazıp 1300 liraya koymuş adam. Ya sabır. Arkadaşlar bir yol gösterin :oops:

Arkadaşlar Tuzla bit pazarı nasıldır sizce? Gitsem bulur muyum HDD?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,522
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri