Hocam ozmaman 2tb de ben atayim arkadaslar sizde üç bes üstünü tmlayın(ciddiyim bu arada bi 2tb varda satılık degilde bi düşünmem lazım)Hocam değerlenireyim de 900 liraya 3 TB çok az ya, en kötü ihtimalle 4 TB olması lazım benim alacağımın. Bir de tek HDD almak zorunda değilim. 5 tane 1'lik de olur yani, yeter ki ucuz olsun ve çalışsın.
Oyle kim almaz dkkdkdUygun fiyata verirsen alırız bro![]()
İlla en azından bi kişde olsa kazıklanıp almıstırda heralde hdd hatta genel konusmak gerekirsede bence herkes haytında bi kazık yemişliği vardır(konu nerden nereye geldi bende anlamadım kckd)Niye herkes kazıklanıp mı alıyor![]()
Hocam ben hayatımda bir kere HDD aldım, onda da ne satan taraf ne alan taraf kazıklandı. İzin vermemİlla en azından bi kişde olsa kazıklanıp almıstırda heralde hdd hatta genel konusmak gerekirsede bence herkes haytında bi kazık yemişliği vardır(konu nerden nereye geldi bende anlamadım kckd)
Onu bilemezsiniz yani yanlısıkla(nasıl desem bilemedim ,cümlemin ilerdeki konusmamda anlıcaksınız)kazıkta yiyebilirsiniz benim oyle bi tanıdıgım vardı adam zamanında pc toplamıs sonra upgrade etmek için pc yi ram mi satmıs alıcıda bilgisayarcıda ettirmiş testleri sonra 2hafta sonra arıyor ram patlamış diye sonrada engeli bastı cunku bozuk mal satmadıgını krndi biliyor üstüne üstük test de edilmiş ram sonuc olarak patladı ve adam yanlısıklada olsa kazıgı yedi yani dicegim o ki illa kazık yersiniz orda burda fark etmezHocam ben hayatımda bir kere HDD aldım, onda da ne satan taraf ne alan taraf kazıklandı. İzin vermem![]()
Hocam testini yaptı ve sağlam çıktıysa sonrası şans artık ne diyim, önemli olan testleri yapıp almak.Onu bilemezsiniz yani yanlısıkla(nasıl desem bilemedim ,cümlemin ilerdeki konusmamda anlıcaksınız)kazıkta yiyebilirsiniz benim oyle bi tanıdıgım vardı adam zamanında pc toplamıs sonra upgrade etmek için pc yi ram mi satmıs alıcıda bilgisayarcıda ettirmiş testleri sonra 2hafta sonra arıyor ram patlamış diye sonrada engeli bastı cunku bozuk mal satmadıgını krndi biliyor üstüne üstük test de edilmiş ram sonuc olarak patladı ve adam yanlısıklada olsa kazıgı yedi yani dicegim o ki illa kazık yersiniz orda burda fark etmez