iphone zor android olsa daha kolayçok uyguna tr cihazları var kırık falan anakart sağlam olanları tamir etsem sizce 300-500 TL kazanır mıyım bir sürü kanal gördüm bununla ilgili konu hep açmak istedim ama açamadım
android 1 tane yaptım kullandım modeli hatırlamıyorum ekran değiştimi ve pil değişimi ama sonra eskidi evde bi yerlerde olması lazımiphone zor android olsa daha kolay
Aldın diyelim tamir de ettin anakartta iCloud varsa cihqz elinde patlar, onu kırınca da hat tanımıyor cihaz.çok uyguna tr cihazları var kırık falan anakart sağlam olanları tamir etsem sizce 300-500 TL kazanır mıyım bir sürü kanal gördüm bununla ilgili konu hep açmak istedim ama açamadım
İşin eğitimini alıp teknik servis açarsanız daha çok kazanırsınız. İnstada reklam yapar tanınırsınız.çok uyguna tr cihazları var kırık falan anakart sağlam olanları tamir etsem sizce 300-500 TL kazanır mıyım bir sürü kanal gördüm bununla ilgili konu hep açmak istedim ama açamadım
Bilgisayar olabilirde telefonda çok emin olamadım ya neden alırlar ki çok ucuza satarsan belki bütcesi olmayanlar alır sadecekanallarda görüyorum max 1k ekipman gerekir anakart tamir yok çünkü ve android alsam
bilgisayarın sadece anakart tamiri yapılabilir oda zor ekran kartı falan için yine zor yani hepsi ancak android alıp yapıcamBilgisayar olabilirde telefonda çok emin olamadım ya neden alırlar ki çok ucuza satarsan belki bütcesi olmayanlar alır sadece