steam indirimlerini bekle. forza yine indirime girer muhtemelen. fifa 21 için de (şu an girip bakmadım ama) playstore, eneba, durmaplaye bakılabilir.Forza 4 ve FIFA 21 almak istiyorum var mı bildiğiniz bir site?
Ben 92ye almıştımForza geçen indirime girdi keşke alsaydın
Steamin yaptığı indirimden daha kıyak fiyata verecek site yoktur. Fh4 ultimate 82 TL aldım.Forza 4 ve FIFA 21 almak istiyorum var mı bildiğiniz bir site?
Ultimate sürümü 82.50 TL alan bneBen 92ye almıştım![]()
Ağlayan bneUltimate sürümü 82.50 TL alan bne
Ve o 82 TL yide hopiden kazandığı parayla ödeyip oyunu beleşe almış olan yine bneAğlayan bne![]()
vay maşallahVe o 82 TL yide hopiden kazandığı parayla ödeyip oyunu beleşe almış olan yine bne
Çevrimdışı oynuyorsun. Yani korsan ama cracksiz gibi düşün.Peki bu ilanın dolandırıcılık olma ihtimali nedir?Dilediğiniz 3 Oyun/Garanti & Sınırsız Destek ürününü Ucuz Hesapcı mağazasından Satın Al!
Dilediğiniz 3 Oyun/Garanti & Sınırsız Destek Satın Al. Ucuz Hesapcı mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
![]()
İlk Mail Verilecek mi?: HayırPeki bu ilanın dolandırıcılık olma ihtimali nedir?Dilediğiniz 3 Oyun/Garanti & Sınırsız Destek ürününü Ucuz Hesapcı mağazasından Satın Al!
Dilediğiniz 3 Oyun/Garanti & Sınırsız Destek Satın Al. Ucuz Hesapcı mağazasından hemen al.www.gamesatis.com
![]()