Neler Yeni

Ucuza Satılan 90x40 Mouse Padler alınır mı?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar Trendyol cüzdanımda birikmiş 70 TL vardı, ben de gidip 90x40 mouse pad aldım. Bu tür ucuz plastikten yapılmış mouse padler alınmalı mı sizce? Koku yaptığını falan okumuştum, fikirlerinize göre siparişimi iptal edeceğim.
Gayet güzel koku filan yok xrades aldım gayet memnunum

LahmatsuDcr

80+ Silver
kullanıma göre alınabilir. Ben fps oyunları oynadığım için kaygan kaliteli bir mouse pad kullanmak zorundayım o yüzden kaliteli kullanıyorum. Ama günlük kullanım için yeterli olur elbette.
FPS oyunu oynamak için aldım. Memnun kalmazsam elimdeki orijinal Logitech'e geri dönerim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
FPS oyunu oynamak için aldım. Memnun kalmazsam elimdeki orijinal Logitech'e geri dönerim.
bende ilk başta param yoktu n11 den 25 tl ye bir mouse pad almıstım. Sonra baktım olacak gibi değil gittim iyisini aldım baya fark ettiriyor.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Satıcıdan satıcıya, malzeme kalitesinden, kalitesine değişiyor fiyatlar, gelince bi incelemesini yaparsınız umarım
Bir mouse pad'in incelemesi ne kadar yapılası olur bilemem ama istendiği zaman fikirlerimi söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende ilk başta param yoktu n11 den 25 TL ye bir mouse pad almıstım. Sonra baktım olacak gibi değil gittim iyisini aldım baya fark ettiriyor.
Çok sıkıntı çıkarırsa oyun oynayacağımda Logitech'e geçerim.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Bir mouse pad'in incelemesi ne kadar yapılası olur bilemem ama istendiği zaman fikirlerimi söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sıkıntı çıkarırsa oyun oynayacağımda Logitech'e geçerim.
aynen klavye altına koyarsın ben öyle yaptım sonra klavya altına koydum bardak falan koyunca izi çıkmıyor masada işe yarar yani yine :D

stee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sean Kaan
Arkadaşlar Trendyol cüzdanımda birikmiş 70 TL vardı, ben de gidip 90x40 mouse pad aldım. Bu tür ucuz plastikten yapılmış mouse padler alınmalı mı sizce? Koku yaptığını falan okumuştum, fikirlerinize göre siparişimi iptal edeceğim.
24 saat balkonda havalandırdıktan sonra hiçbir şeyi kalmaz. Ama bazı fareler bazı mousepad'leri okumuyor. Tam hatırlamasam da bazı Logitech fareler çalışmıyordu uygun fiyatlı mousepadlerde. Alırken yorumlara dikkat etmek önemli

En İyi Cevap
1
35 TL'ye almıştım geçen sene, o kadar kötü bir plastik kokusu vardı ki aklın durur, şampuan ve ılık su ile yıkadım, 2 -3 gün balkonda beklettim, koku epey azalmıştı, 1-2 haftaya da bütün koku gitmişti. Hala kullanıyorum ve memnunum.

Klnst

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Moni trix
alınır. o koku 2 güne geçip gidiyor. Performans olarak bir kaç kez kullandığım 200-300liralık ürünlerle çok aşırı fark yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom