Gayet güzel koku filan yok xrades aldım gayet memnunumArkadaşlar Trendyol cüzdanımda birikmiş 70 TL vardı, ben de gidip 90x40 mouse pad aldım. Bu tür ucuz plastikten yapılmış mouse padler alınmalı mı sizce? Koku yaptığını falan okumuştum, fikirlerinize göre siparişimi iptal edeceğim.
Satıcıdan satıcıya, malzeme kalitesinden, kalitesine değişiyor fiyatlar, gelince bi incelemesini yaparsınız umarım70 TL olduğuna göre ben de 70 TL verdim.
FPS oyunu oynamak için aldım. Memnun kalmazsam elimdeki orijinal Logitech'e geri dönerim.kullanıma göre alınabilir. Ben fps oyunları oynadığım için kaygan kaliteli bir mouse pad kullanmak zorundayım o yüzden kaliteli kullanıyorum. Ama günlük kullanım için yeterli olur elbette.
Sorun teşkil etmez umarım, steelseries mouse pad'ı en sağlıklısı aslında70 TL olduğuna göre ben de 70 TL verdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende g102 lightsync var sıkıntı çıkar mı?
bende ilk başta param yoktu n11 den 25 tl ye bir mouse pad almıstım. Sonra baktım olacak gibi değil gittim iyisini aldım baya fark ettiriyor.FPS oyunu oynamak için aldım. Memnun kalmazsam elimdeki orijinal Logitech'e geri dönerim.
Bir mouse pad'in incelemesi ne kadar yapılası olur bilemem ama istendiği zaman fikirlerimi söylerim.Satıcıdan satıcıya, malzeme kalitesinden, kalitesine değişiyor fiyatlar, gelince bi incelemesini yaparsınız umarım
Çok sıkıntı çıkarırsa oyun oynayacağımda Logitech'e geçerim.bende ilk başta param yoktu n11 den 25 TL ye bir mouse pad almıstım. Sonra baktım olacak gibi değil gittim iyisini aldım baya fark ettiriyor.
aynen klavye altına koyarsın ben öyle yaptım sonra klavya altına koydum bardak falan koyunca izi çıkmıyor masada işe yarar yani yineBir mouse pad'in incelemesi ne kadar yapılası olur bilemem ama istendiği zaman fikirlerimi söylerim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok sıkıntı çıkarırsa oyun oynayacağımda Logitech'e geçerim.
24 saat balkonda havalandırdıktan sonra hiçbir şeyi kalmaz. Ama bazı fareler bazı mousepad'leri okumuyor. Tam hatırlamasam da bazı Logitech fareler çalışmıyordu uygun fiyatlı mousepadlerde. Alırken yorumlara dikkat etmek önemliArkadaşlar Trendyol cüzdanımda birikmiş 70 TL vardı, ben de gidip 90x40 mouse pad aldım. Bu tür ucuz plastikten yapılmış mouse padler alınmalı mı sizce? Koku yaptığını falan okumuştum, fikirlerinize göre siparişimi iptal edeceğim.
alınır. o koku 2 güne geçip gidiyor. Performans olarak bir kaç kez kullandığım 200-300liralık ürünlerle çok aşırı fark yok.Arkadaşlar Trendyol cüzdanımda birikmiş 70 TL vardı, ben de gidip 90x40 mouse pad aldım. Bu tür ucuz plastikten yapılmış mouse padler alınmalı mı sizce? Koku yaptığını falan okumuştum, fikirlerinize göre siparişimi iptal edeceğim.
Öyle yaparım büyük ihtimalle.aynen klavye altına koyarsın ben öyle yaptım sonra klavya altına koydum bardak falan koyunca izi çıkmıyor masada işe yarar yani yine