Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
Üff klavyen ne kadar güzelmiş la.
Teşekkür ederim.Mouse'muz da, Mousepad'imiz de aynı . Ellerine sağlık.
Ördek reis eyvallah.
Umarım geçer rahatsız ediyor biraz.O koku sorununu çok takmayın ucuz olan modellerde 2 - 3 gün petrol kokusu gibi bir koku oluyor. Sonradan geçiyor. Koku problemi bende de vardı
Yıkanınca geçiyor mu? Geldiği gibi yaptım çünkü incelemeyi.Kokuyorsa niye yıkamıyorsun?
Gündüzleri biraz yetersiz kalabiliyor ama akşamları ideal bence.Ben bu ürünü almayı düşünüyordum ışıklandırması çok sönük gözüküyor. Gerçekte de öyle mi?
Tabii ki geçiyor. Ben aldığımda benimki de kokuyordu. Yumoş ile yıkadım.Yıkanınca geçiyor mu? Geldiği gibi yaptım çünkü incelemeyi.
Teşekkür ederim. Forumdaki tavsiyeler ile almıştım.Üff klavyen ne kadar güzelmiş la.
Teşekkür ederim.Güzel rehber
İyi ben yıkamaya gidiyorum o zamanTabii ki geçiyor. Ben aldığımda benimki de kokuyordu. Yumoş ile yıkadım.
Geçer o koku sonra.Sonuç olarak 30TL gibi bir fiyata kokusu olmasa alınabilir derdim fakat koku gerçekten rahatsız ediyor.
Quackİyi ben yıkamaya gidiyorum o zaman
Eline sağlık.
Teşekkür ederim.Fiyatına göre iyi. Hayırlı olsun.
İyi bari geçmeyecek sandıydım korktum birazGeçer o koku sonra.
quackQuack
rusttan ban yemeden nasil oynuyorsunTeşekkür ederim.
İyi bari geçmeyecek sandıydım korktum biraz
quack
Rust oynamıyorum.rusttan ban yemeden nasil oynuyorsun
Birde attığım fotoğraflarda ışık kapalı yada beyaz renk olması lazım tam hatırlamıyorum. Diğer renklerde net gözüküyor.Ben bu ürünü almayı düşünüyordum ışıklandırması çok sönük gözüküyor. Gerçekte de öyle mi?
Tamamdır çok sağolRust oynamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde attığım fotoğraflarda ışık kapalı yada beyaz renk olması lazım tam hatırlamıyorum. Diğer renklerde net gözüküyor.