Gamesatış güvenilirMerhaba ben forza 5, microsoft flight simulator ve baldurs gate 3 almak istiyorum çoğu site steam hesabı olarak veriyor. Steam keyi olarak veren yok mu?
Gamesatış güvenilir
Satıcıdan satıcıya değişiyorbu güvenilir mi meselaSteam Random Key En Uygun Fiyat, 7/24 Hemen Teslim Garantisi
Bronze, Gold, Platinum, Diamond ve Ultra Elite Key en ucuz fiyatlarla GameSatış’ta. 1 TL’den başlayan fiyatlarla Premium Key satın al. Mobil ödeme geçerlidir.www.gamesatis.com
Peki bu yazdığım oyunlar için hangisi güvenli buradan hiç alım yapmadımSatıcıdan satıcıya değişiyor
bu güvenilir mi meselaSteam Random Key En Uygun Fiyat, 7/24 Hemen Teslim Garantisi
Bronze, Gold, Platinum, Diamond ve Ultra Elite Key en ucuz fiyatlarla GameSatış’ta. 1 TL’den başlayan fiyatlarla Premium Key satın al. Mobil ödeme geçerlidir.www.gamesatis.com
2liralık steam key aldım deniyorum şimdiPeki bu yazdığım oyunlar için hangisi güvenli buradan hiç alım yapmadım
yazarmısın ne çıktığını merak ettim ona göre alacam bende2liralık steam key aldım deniyorum şimdi
unutmazsam yazarımyazarmısın ne çıktığını merak ettim ona göre alacam bende
2 tllik steam keyden steamin en ücra köşelerinden bi oyun atarunutmazsam yazarım
sakız parasına oyun2 tllik steam keyden steamin en ücra köşelerinden bi oyun atar