Öneri Ucuza Xbox Oyunlarını Oynama

Reaksiyon skoru
46
Bütçe
30
Merhaba, Gamesatış'dan ucuza Xbox hesabı alıp oynamak istiyorum ancak 1 haftadan fazla sürmüyormuş, parası ödenmediği için kapanıyormuş hesap. Önerdiğiniz site/satıcı var mı? Verilen hesabı Microsoft Store'dan girip kendi Xbox hesabıma girerken sıkıntı oluşturacak bir durum var mı? hesabım gitmez demi?

Sorun olmaz hocam, sadece ubisoft,uplay, rockstar gibi kendi launcheri olan oyunları oynayamazsın

Valla ben bu tarz şeyleri genelde plati üzerinden alıyordum eskiden. Türkiyedeki satıcılara para kazandırmıyordum. Çünkü hepsi yurtdışından ucuza alıp size satıyor ve kısa süre içinde birden fazla kişiye satıldığı için hesaplar patlıyor. Yabancıların ticareti bile bizimkilerden iyi. Adamlar belli sayi üzerinde satmıyor ve bir sorun olduğunda platiden satıcıya yazdığımda mesaj yoluyla görsel ekleyip çalışmadığını belirtince yeni hesap veriyordu.

Gamesatış iyidir ama satıcısının puanlarını ve yorumlarını dikkate alman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla ben bu tarz şeyleri genelde plati üzerinden alıyordum eskiden Türkiyedeki satıcılara para kazandırmıyordum.
bu da mantıklı

bir şey sorabilirmiyim kuzenimde gamepass var bana Microsoft hesabını verecek sonra ben kendi xbox hesabıma girecem gamepassi kullanabiliyorum sanırım ama ea games falan kullanamıyormuyum.

bir şey sorabilirmiyim kuzenimde gamepass var bana Microsoft hesabını verecek sonra ben kendi xbox hesabıma girecem gamepassi kullanabiliyorum sanırım ama ea games falan kullanamıyormuyum.
Xboxda bazi ea oyunları var zaten onları kullanabiliyosun galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben bu tarz şeyleri genelde plati üzerinden alıyordum eskiden. Türkiyedeki satıcılara para kazandırmıyordum. Çünkü hepsi yurtdışından ucuza alıp size satıyor ve kısa süre içinde birden fazla kişiye satıldığı için hesaplar patlıyor. Yabancıların ticareti bile bizimkilerden iyi. Adamlar belli sayi üzerinde satmıyor ve bir sorun olduğunda platiden satıcıya yazdığımda mesaj yoluyla görsel ekleyip çalışmadığını belirtince yeni hesap veriyordu.
Hocam Plati'de ucuza xbox game pass satan bulamadım Gamesatışdan alacağım büyük ihtimal.

Geri