Ucuzgames.com güvenilir mi??

Marku

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
Bugün Detroit become human demo oynadım ve oyuna aşık oldum. Oyunu video izleyerek bitirsemde oynamak istiyorum ama biraz pahalı. Crack falanda yapmak istemiyorum, bu site güvenilir mi??

Bugün Detroit become human demo oynadım ve oyuna aşık oldum. Oyunu video izleyerek bitirsemde oynamak istiyorum ama biraz pahalı. Crack falanda yapmak istemiyorum, bu site güvenilir mi??

Bu site güzel. Daha önce bir kaç kere alışveriş yapmıştım sorun olmadı.

Bu site güzel. Daha önce bir kaç kere alışveriş yapmıştım sorun olmadı.
Peki hesapmi veriyorlar?

Hesap çalıyorlar sanırım, crackden pek farkı yok ama tek yol bu, teşekkür ederim öneri için.
Hesap calmiyorlar diye biliyorum oynamak istemeyenler den yurt dışından falan toplu şekilde alıyorlar heralde öyle biliyorum

hayır değil 60 saaatir şiparişim gelmedşi sakın almayın

adı bile güvensiz

oradan minecraft aldım yıllardır gitmedi.
ama gta 5 aldım hesap 10 un üstünde gitti bende birdaha uğraşmadım.
sınırsız netflix almıştım o hesap ta gidip duruyordu.
ömür boyu garantisi olduğundan yenisi geliyor ama uğraşmaya değmez bence.
ama minecraft alıcaksan güzel

Güvenilirdir. Bir kaç kez alışverişim oldu. Hesap olarak veriyorlar. Eğer hesapta bir sorun çıkarsa yazın, yenisini veriyorlar.

COD Modern Warfare 2 aldım. Şifresini değiştiremediğim steam hesabı verdiler. Oyun 500 saat oynanmıştı. Oyundayken sürekli başka biri hesaba girdi diye atıyor. Benimle birlikte kimbilir kaç kişiye oyunu sattı. Anlayacağınız verdiğiniz paraya yazık olur.

Geri