Ben o siteden elmas hesap aldım yani 10 tl verdim.Başta ilk hesabım çalındı ve facebook üzerinden yeni hesap verdiler.Ancak bu hesapta çalındı.Bu sefer garanti sadece bir hesap diyerek geri vermediler.Bende çaktırmadım peki iyi günler dedim geçtim.Ama bir daha olsa almam oradan.Size de tavsiyem maddi olarak sorun olmaz ise Minecraft'ın resmi sitesinden satın alın.Ben mesela alamayacağım için korsan devam edeceğim.Evet korsan gerçekte doğru değil ancak kusura bakmasınlar ben 23.5 euro veremem yani.23 lira olsa tamam ama bu kadarı fazla.UczPre Sitesi güvenilir mi?? ucuz satıyor ama dolandırabilirde alan varsa söyliyebilirmi güvenilir mi? site
Bunu almayı düşünüp forumlara bakacaklar için yazıyorum. Denemek amacıyla en ucuz paketten aldım ve kesinlikle güvenilir değil almayın değişim hakkı var diyorlar ancak hesaba giremediğinizi söylediğinizde hesaplar doğru sizde sorun var diyorlar donanımınıza suç atıyorlar. Dolandırılmak gibi bir amacınız varsa harika site.UczPre Sitesi güvenilir mi?? ucuz satıyor ama dolandırabilirde alan varsa söyliyebilirmi güvenilir mi? site
Bu siteyi bilmem ama zamanında predünyam diye bi siteden almıştım ucuz satmalarının sebebi bu premiumlar 2.elUczPre Sitesi güvenilir mi?? ucuz satıyor ama dolandırabilirde alan varsa söyliyebilirmi güvenilir mi? site