UczPre Sitesi güvenilir mi??

arda10

80+
Reaksiyon skoru
24
UczPre Sitesi güvenilir mi?? ucuz satıyor ama dolandırabilirde alan varsa söyliyebilirmi güvenilir mi? site

Ben de güvenemediğim için almamıştım. Gidip win10 edition aldım 20 liraya. Microsoft hesabına tanımlanıyor ve gerçekten sonsuza kadar sende kalıyor.

Minecraft Premium alacaksan PreminTR kullanabilirsin. 3 Adet Altın, 1 Elmas Hesap aldım. Toplam 80 TL alışveriş yaptım. Bazen indirimler olabiliyor.

Minecraft alma öyle siteler rus sitelerinden daha ucuza alıyorlar. Rus sitelerini biliyorum ama maalesef söyleyemem ama alma bence

UczPre Sitesi güvenilir mi?? ucuz satıyor ama dolandırabilirde alan varsa söyliyebilirmi güvenilir mi? site
Ben o siteden elmas hesap aldım yani 10 tl verdim.Başta ilk hesabım çalındı ve facebook üzerinden yeni hesap verdiler.Ancak bu hesapta çalındı.Bu sefer garanti sadece bir hesap diyerek geri vermediler.Bende çaktırmadım peki iyi günler dedim geçtim.Ama bir daha olsa almam oradan.Size de tavsiyem maddi olarak sorun olmaz ise Minecraft'ın resmi sitesinden satın alın.Ben mesela alamayacağım için korsan devam edeceğim.Evet korsan gerçekte doğru değil ancak kusura bakmasınlar ben 23.5 euro veremem yani.23 lira olsa tamam ama bu kadarı fazla.

Bunu almayı düşünüp forumlara bakacaklar için yazıyorum. Denemek amacıyla en ucuz paketten aldım ve kesinlikle güvenilir değil almayın değişim hakkı var diyorlar ancak hesaba giremediğinizi söylediğinizde hesaplar doğru sizde sorun var diyorlar donanımınıza suç atıyorlar. Dolandırılmak gibi bir amacınız varsa harika site.

Bu siteyi bilmem ama zamanında predünyam diye bi siteden almıştım ucuz satmalarının sebebi bu premiumlar 2.el
Predünyamda elmas pre alırsınız değişiklik yapıyolar dediğim gibi destek cevap veriyor size ancak bu bir tavsıye değildir!UczPre sitesini bilemem

Benim bildiğim artık minecraftın kendi sitesin'den alınmayan preler kullanılmayacak benim pre gitmişti edit: konu baya eskimiymiş konu ne ara hortatıldı ya :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,191
Üyeler
190,873
Son üye
Ayhanncnn
Geri