Rik Sançez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 613
Arkadaşlar benim inglizcem çok kötü değil ortalama bir seviye udemy üzerinden kurs alsam daha çok gelişir mi yada geliştirmem için önerileriniz var mıdır?
izlememi önerdiğin program dizi film var mıdır pekiKurstan ziyade bire bir kişisel etkileşimler daha etkili oluyor. Ayrıca Sitcom izlemenin de faydası var diyebilirim. Kulak aşinalığı ve belirli kalıpları öğrenmeni sağlıyor.
kelimeleri yutmadan anlaşılır bir dizi önerebilir misin?ingilizce altyazılı birşekilde dizi izlemeni öneririrm
Arkadaşlar benim inglizcem çok kötü değil ortalama bir seviye udemy üzerinden kurs alsam daha çok gelişir mi yada geliştirmem için önerileriniz var mıdır?
knk bu sadece yabancı dil ben anlamını nasıl bilcem xd
That '70s Show, How I Met Your Mother, B99, The Big Bang Theory.izlememi önerdiğin program dizi film var mıdır peki
sağol bakacağımThat '70s Show, How I Met Your Mother, B99, The Big Bang Theory.
Kanka sen bunu dinleyip uyu sonra sabah EngLish Men olarak kalkıyorsunknk bu sadece yabancı dil ben anlamını nasıl bilcem xd
knk anlamını bilmeden nasıl konuşcam sen denedin mi hiç?Kanka sen bunu dinleyip uyu sonra sabah EngLish Men olarak kalkıyorsun
Denedim 2 3 gün şimdi metacritic incelemelerini okurken yazılan cümleleri %30 %40 anlıyorumknk anlamını bilmeden nasıl konuşcam sen denedin mi hiç?