EagleEye1 80+ Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 23 16 Haziran 2023 #1 Udemy den kurs satın aldım. İnternetsiz de videoları izlemek istiyorum bu videoları nasıl bilgisayarıma indirebilirim acaba?
Udemy den kurs satın aldım. İnternetsiz de videoları izlemek istiyorum bu videoları nasıl bilgisayarıma indirebilirim acaba?
Emirhan Erdem 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 337 Dahası Reaksiyon skoru 112 İsim Emirhan Erdem 16 Haziran 2023 #2 telefonda uygulamsı var oradan indirebiliyorsun ama pc de var mı bilmiyorum
fruko.gzz 80+ Silver Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 2,771 16 Haziran 2023 #3 EagleEye1 yazmış: Udemy den kurs satın aldım. İnternetsiz de videoları izlemek istiyorum bu videoları nasıl bilgisayarıma indirebilirim acaba? Devamı için tıklayın... Udeler programı ile indirebilirsiniz.
EagleEye1 yazmış: Udemy den kurs satın aldım. İnternetsiz de videoları izlemek istiyorum bu videoları nasıl bilgisayarıma indirebilirim acaba? Devamı için tıklayın... Udeler programı ile indirebilirsiniz.
EagleEye1 80+ Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 23 16 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Emirhan Erdem yazmış: telefonda uygulamsı var oradan indirebiliyorsun ama pc de var mı bilmiyorum Devamı için tıklayın... Tesekkür ederim. fruko.gzz yazmış: Udeler programı ile indirebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Güvenilir bir linki var mıdır?
Emirhan Erdem yazmış: telefonda uygulamsı var oradan indirebiliyorsun ama pc de var mı bilmiyorum Devamı için tıklayın... Tesekkür ederim. fruko.gzz yazmış: Udeler programı ile indirebilirsiniz. Devamı için tıklayın... Güvenilir bir linki var mıdır?