Bitirdim hocam gerisi sizde başarılar dilerim11.500'den az olanı seçebilirsiniz sorun değil hocam. Mezun seviyeniz de ortaokul oluyor şu an lise okuduğunuz için.
Çok teşekkür ederim hocam.Bitirdim hocam gerisi sizde başarılar dilerim
rica ederimÇok teşekkür ederim.
doldurdum bu arada bölümünüz ne merak ettim ?Üniversitedeki ödevim için "Toplumsal cinsiyet rolleri ve görünüş kaygısının sosyal medya kullanımına etkisi" adında bir araştırma ödevim var ve en az 400 kişi olacak şekilde ankete katılım gerekiyor, daha sonra buradaki sonuçları analiz edip ödevi hazırlayacağım. Rica etsem müsait olan arkadaşlar 10 dakikasını ayırıp soruları okuyarak cevaplayabilirler mi?
Anket link: Google Forms | Anket
kaç kişi oldu?Üniversitedeki ödevim için "Toplumsal cinsiyet rolleri ve görünüş kaygısının sosyal medya kullanımına etkisi" adında bir araştırma ödevim var ve en az 400 kişi olacak şekilde ankete katılım gerekiyor, daha sonra buradaki sonuçları analiz edip ödevi hazırlayacağım. Rica etsem müsait olan arkadaşlar 10 dakikasını ayırıp soruları okuyarak cevaplayabilirler mi?
Oyy yoruldum ne uzunmuşÜniversitedeki ödevim için "Toplumsal cinsiyet rolleri ve görünüş kaygısının sosyal medya kullanımına etkisi" adında bir araştırma ödevim var ve en az 400 kişi olacak şekilde ankete katılım gerekiyor, daha sonra buradaki sonuçları analiz edip ödevi hazırlayacağım. Rica etsem müsait olan arkadaşlar 10 dakikasını ayırıp soruları okuyarak cevaplayabilirler mi?
280 şu anda hocam, başka nerelerde paylaşabilirim diye düşünüyorum da bilemedim.kaç kişi oldu?
Sosyal Hizmet Uzmanlığı.doldurdum bu arada bölümünüz ne merak ettim ?
teknoloji kanallarının forumlarında paylasın hocam280 şu anda hocam, başka nerelerde paylaşabilirim diye düşünüyorum da bilemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sosyal Hizmet Uzmanlığı.
Neredeyse hepsinde paylaştım, telegram gruplarına girdim şimdi bir de hayırlısı bakalım.teknoloji kanallarının forumlarında paylasın hocam