Üniversitedeki ödevim için anket oluşturdum ve yardımınız gerekiyor

Üniversitedeki ödevim için "Toplumsal cinsiyet rolleri ve görünüş kaygısının sosyal medya kullanımına etkisi" adında bir araştırma ödevim var ve en az 400 kişi olacak şekilde ankete katılım gerekiyor, daha sonra buradaki sonuçları analiz edip ödevi hazırlayacağım. Rica etsem müsait olan arkadaşlar 10 dakikasını ayırıp soruları okuyarak cevaplayabilirler mi?

Anket link: Google Forms | Anket
doldurdum bu arada bölümünüz ne merak ettim ?

Üniversitedeki ödevim için "Toplumsal cinsiyet rolleri ve görünüş kaygısının sosyal medya kullanımına etkisi" adında bir araştırma ödevim var ve en az 400 kişi olacak şekilde ankete katılım gerekiyor, daha sonra buradaki sonuçları analiz edip ödevi hazırlayacağım. Rica etsem müsait olan arkadaşlar 10 dakikasını ayırıp soruları okuyarak cevaplayabilirler mi?

kaç kişi oldu?

Bir gün benimde başıma gelecek bu tarz bir araştırma diye empati kurarak katıldım ankete

Oyy yoruldum ne uzunmuş

280 şu anda hocam, başka nerelerde paylaşabilirim diye düşünüyorum da bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sosyal Hizmet Uzmanlığı.
teknoloji kanallarının forumlarında paylasın hocam

+1 kolay gelsin, başarılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,409
Üyeler
184,161
Son üye