Neler Yeni

ufak çaplı pc modifiyesi (NZXT)

louis bloom

80+ Silver
Ben h100 almayı düşünüyorum da merak ettiğim bir şey var arbg yi çok arıyor musun keşke argb alsaydım dediğin oldu mu?
hocam aydinlatmalar 3 pinli zaten 4 pinli giriş değil ayriyeten corsair fan kontrolcusu ile bagladim iCue yazilimi uzerinden Adreslenebilir şekilde kullanabiliyorsunuz. Kontrolcüyu almak istemezsen Anakartın MSI ise örneğin, Mystick Light üzerinden ayarlayabiliyorsun ancak Corsair kontrolcü olmayınca Adreslenebilir olarak kullanamiyorsun. Sadece renk ayarı ve renk modlari var anakart üzerinden aydinlatmayi kontrol edersen ama anakart üzerinden de parca parca adresleyemesen dahi tüm renk kodlari mevcut sogutma yonunden 360mm versiyonu gercekten cok basarili ancak benim pismanligim keske LCD ekranlisini alsaydim cok guzel gifler koymus millet :')

valknut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ali
hocam aydinlatmalar 3 pinli zaten 4 pinli giriş değil ayriyeten corsair fan kontrolcusu ile bagladim iCue yazilimi uzerinden Adreslenebilir şekilde kullanabiliyorsunuz. Kontrolcüyu almak istemezsen Anakartın MSI ise örneğin, Mystick Light üzerinden ayarlayabiliyorsun ancak Corsair kontrolcü olmayınca Adreslenebilir olarak kullanamiyorsun. Sadece renk ayarı ve renk modlari var anakart üzerinden aydinlatmayi kontrol edersen ama anakart üzerinden de parca parca adresleyemesen dahi tüm renk kodlari mevcut
Vakit ayırıp yardımcı olduğunuz için teşekkürler <3

louis bloom

80+ Silver
Top Bottom