Uğraştığınız hobiler

Herkes uğraştığı en büyük hobilerini söylesin. Benim hobilerim karakalem ve
elektronik devreleri oluşturma.
Pcde oyun oynamak muzik dinlemek ayda yilda bir balik tutmaya cikmak (sabaha karsi daha gun dogmadan yada gece gunes batarken) evdeki bozuk aletleri tamir etmek evdeki bozuk telefonları tamir etmek durduk yere hic bi alakam olmayan bir konuda bilgi edinmek ( ne oldugu hic farketmez motorlar arabalar)

Vücut geliştirme, kamp, oraya buraya çıkıp gezme

Hobi olarak seri numarası böyle olan paraları toplarım misal - 355558888. Çünkü o paradan sadece 1 adetdir ve sendedir. :D

Uğraşmalık şeylerse bisikletle ve bilgisayarla uğraşırım, hobi olarak söylenmez sadece kullanıcı gibi. Ama bisikletim ve bilgisayarımıda titizlikle yapmışım. Bir zamanlar hobi olarak diye uğraşıyordum bunlarla.
Akşamlar parkta gezip-tozarım bisikletle. Arada pc de istediğim oyunları oynarım. Hobi değildir elbette.

arabayı temizlemek yıkamak bitirdikten sonra piyasa yapmak mmhhhh

oyun yapmaya calisiyorum bir de depresyon

Bitki ekiyorum. En son çilek ektim o büyüsün yiyeceğim. Sonra bahçeye üzüm ekip binaya şarmaşığı saracağım.

55 litre goldfish tankım var. Bir de revell uçak maketi yapıyorum. Gece yatmadan önce mutlaka en az 30 sayfa kobo e kitap okuyucudan kitap okurum.
Geçen hafta mecburiyetten çadır kamping hobisine başladım. Oteller 1 haftalık her şey dahil 60k isteyince mecbur kaldık. Bayramda ailecek ilk çadır tatilimizi yapacağız inşallah.

Para olsa bizde hobilerimizi gerçekleştireceğiz de işte.

Geri