Neler Yeni

Uğraştığınız hobiler

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,698
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Herkes uğraştığı en büyük hobilerini söylesin. Benim hobilerim karakalem ve
elektronik devreleri oluşturma.
Pcde oyun oynamak muzik dinlemek ayda yilda bir balik tutmaya cikmak (sabaha karsi daha gun dogmadan yada gece gunes batarken) evdeki bozuk aletleri tamir etmek evdeki bozuk telefonları tamir etmek durduk yere hic bi alakam olmayan bir konuda bilgi edinmek ( ne oldugu hic farketmez motorlar arabalar)

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Vücut geliştirme, kamp, oraya buraya çıkıp gezme

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Hobi olarak seri numarası böyle olan paraları toplarım misal - 355558888. Çünkü o paradan sadece 1 adetdir ve sendedir. :D

Uğraşmalık şeylerse bisikletle ve bilgisayarla uğraşırım, hobi olarak söylenmez sadece kullanıcı gibi. Ama bisikletim ve bilgisayarımıda titizlikle yapmışım. Bir zamanlar hobi olarak diye uğraşıyordum bunlarla.
Akşamlar parkta gezip-tozarım bisikletle. Arada pc de istediğim oyunları oynarım. Hobi değildir elbette.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,665
İsim
Fatih
oyun yapmaya calisiyorum bir de depresyon

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu
Bitki ekiyorum. En son çilek ektim o büyüsün yiyeceğim. Sonra bahçeye üzüm ekip binaya şarmaşığı saracağım.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
C.S.
55 litre goldfish tankım var. Bir de revell uçak maketi yapıyorum. Gece yatmadan önce mutlaka en az 30 sayfa kobo e kitap okuyucudan kitap okurum.
Geçen hafta mecburiyetten çadır kamping hobisine başladım. Oteller 1 haftalık her şey dahil 60k isteyince mecbur kaldık. Bayramda ailecek ilk çadır tatilimizi yapacağız inşallah.

Top Bottom