Bu linkteki ürün alınır mı? bana 6.5m gibi bir uzunluk lazım 9tl fazla verip 10m almaya gerek var mı
Alınır da https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8R22HQ?ref_=cm_sw_r_apan_dp_J77C56HMPC2BMJCZ10WN_1 bunu almanı öneririm. Hem 10m, hem oldukça ince (ince olması sağlam olmadığını düşündürmesin gayet sağlam) ve Cat6A versiyon. Cat6A larda kablonun içindeki bakır kablolar folyo içine sarılı oluyor. Elektrikten kaynaklı parazit vs. sinayli etkilemiyor.Bu linkteki ürün alınır mı? bana 6.5m gibi bir uzunluk lazım 9tl fazla verip 10m almaya gerek var mı
Yalıtım attığım modelde yokmu ince olması kopcakmış algısı yaratıyorAlınır da https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z8R22HQ?ref_=cm_sw_r_apan_dp_J77C56HMPC2BMJCZ10WN_1 bunu almanı öneririm. Hem 10m, hem oldukça ince (ince olması sağlam olmadığını düşündürmesin gayet sağlam) ve Cat6A versiyon. Cat6A larda kablonun içindeki bakır kablolar folyo içine sarılı oluyor. Elektrikten kaynaklı parazit vs. sinayli etkilemiyor.
Yalıtım cat6 larda yok diye biliyorum. Ben 2 tane aldım 10m likten. Kablosu gayet sağlam ve kaliteli hissettiriyor.Yalıtım attığım modelde yokmu ince olması kopcakmış algısı yaratıyor
20 metre çok fazla marka kalitesi bakımındanda ugreen daha tercih edilesi geliyorGerek yok ama yine de sen bilirsin, yer değiştirim filan sıkıntı olmasın diye alınabilir,
bende bu var ve arkadaşıma aldırmıştım güzel kablo, ugreen iyidir ama fazla vermene gerek yok.
Ben bazılarında var diye biliyodum detayını nasıl ögrenebilirimYalıtım cat6 larda yok diye biliyorum. Ben 2 tane aldım 10m likten. Kablosu gayet sağlam ve kaliteli hissettiriyor.
8m yeterli gelecekse, fazladan para vermene gerek yok. Gayet ideal,sağlam ve kaliteli kablo...Bu linkteki ürün alınır mı? bana 6.5m gibi bir uzunluk lazım 9tl fazla verip 10m almaya gerek var mı
Fotoğraf larda kablo içini gösteriyor. Benim attığım Cat6a da nylon wire yazıyor ek koruma katmanı olarak. Senin attığın cat6 da ek koruma yokBen bazılarında var diye biliyodum detayını nasıl ögrenebilirim
9tl fazla ver 10m al. bakarsın bir gün lazım olur ekstra uzunluk8m yeterli gelecekse, fazladan para vermene gerek yok. Gayet ideal,sağlam ve kaliteli kablo...
Bende aynısının 15m olanı var. Çok memnunum VDSL kullanırken almıştım. Hız stabilitesi olarak çok iyi. Yanlışlıkla sandalyede otururken kabloyu ezmişti ablam ama hiçbir sorun olmadı sağlamlık testinden geçti.Bu linkteki ürün alınır mı? bana 6.5m gibi bir uzunluk lazım 9tl fazla verip 10m almaya gerek var mı