🔥İndirim Ugreen ürünlerinde indirim

DrequanN

80+
Reaksiyon skoru
35
Sheinden alan bazı arkadaşlar için pahalı gelebilir beklemek istemeyen ya da güvenemeyenler için bazı ürünlerde güzel indirim mevcut

Öne çıkan indirimler.
USB Type-C Şarj ve Data Kablosu 1 Metre 184'ten 138 TL'ye.
USB-C to USB-A 3A Şarj Kablosu, 1 Metre 284'ten 213 TL'ye.
Type-C to Type-C 3A Hızlı Şarj Kablosu 2 Metre 400'den 300 TL'ye.
24W Araç Çakmaklık Şarj Cihazı 500'den 375 TL'ye.
65W GaN 2 Masaüstü 4 Portlu Hızlı Şarj Cihazı 2,141 den 1,606 TL'ye.

Bütün ürünler için ise buradan ulaşabilirsiniz Tüm ürünler

Ugreen ürün isteyen Shein den alsın, uygun fiyata alırsınız

tabi beklemek istemezsen hb den al

Ugreen ürün isteyen Shein den alsın, uygun fiyata alırsınız
zaten bazıları güvenemiyor yada beklemek istemiyor olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç sheinedan alışveriş yapmadım sıkıntı oluyor mu
bende ilk defa aldım bekliyorum şuanlık sıkıntı olmadı verigiyi vs odeme kısmında ödüyorsun zaten sonrada 5 ürünü geçmediysen ve 30 euroluk kısmı geçmediysen sıkıntı olmaz

hiç sheinedan alışveriş yapmadım sıkıntı oluyor mu
Hocam 10'dan fazla alışveriş yaptım hiçbir sorun çıkmadı. Ürünler bazen birleştirilip bazen tek tek gönderiliyor onun dışında kargoda bir sorun yaşamadım küçücük ürünleri bile sorunsuz teslim ettiler. Ama alırken kesinlikle kargo garantisi seçmeyin.

Ekstra olarak günlük puan toplayarak aşırı ucuza da alabilirsin. Ugreen markalı 45W adaptörü 80 Tl gibi saçma fiyatlara düşürebilirsiniz.

Hocam 10'dan fazla alışveriş yaptım hiçbir sorun çıkmadı. Ürünler bazen birleştirilip bazen tek tek gönderiliyor onun dışında kargoda bir sorun yaşamadım küçücük ürünleri bile sorunsuz teslim ettiler. Ama alırken kesinlikle kargo garantisi seçmeyin.

Ekstra olarak günlük puan toplayarak aşırı ucuza da alabilirsin. Ugreen markalı 45W adaptörü 80 Tl gibi saçma fiyatlara düşürebilirsiniz.
3 ekimden beri uçak havaalanına varır diyorda normal mi acaba

a çok iyiymiş temu vs kullanıyorum ama sheinı hiç kullanmamıştım

o puanın max sınırı var mı

Hocam aldığınız ürün neydi?

Hayır hocam ben 280 e ulaştım yeni hesap açınca artık 1 1 veriyor. Ama şöyle bir sınır var 170 TL'ye max 280 puan kullanabiliyorsunuz. Nedeni ise yüzdesel olarak belli bir miktar düşürebilirsiniz.
kablo ve telefon kılıfları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,945
Üyeler
184,085
Son üye
BatuhanTmrr
Geri