🔥İndirim Ugreen ürünlerinde indirim

Hocam mail ve kategori seçimini yaptıktan sonra günlük giriş yaparak puan toplayabilirsiniz. Bu şekilde 3-4 hafta içinde bu puanlara ulaşabilirsiniz.
Ha anladım öyleyse normal sağolun

araç şarj uygun değil baseus falan daha uyguna geliyor watt ile karşılaştırınca

Ne zamandır şu modelin peşindeyim ama bir türlü ucuza getiremedik

En uygunu 1100 e geliyor.

1762550294889.webp

a çok iyiymiş temu vs kullanıyorum ama sheinı hiç kullanmamıştım
Kullanma ben kayıt bile olmadan mail yazdım sonuç 3 gün üst üste saldıra uğradım mail açmaya çalıştılar brezilya ve amerikadan saldırı oldu hiçbir yere mail adresimi girmedim oturumu açmaya çalıştılar devamlı ikaz geldi

Son düzenleme:
Ne zamandır şu modelin peşindeyim ama bir türlü ucuza getiremedik

En uygunu 1100 e geliyor.

Alıntıyı görüntüle
sheine baktın mı hocam ugreen ürünü ise
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanma ben kayıt bile olmadan mail yazdım sonuç 3 gün üst üste saldıra uğradım mail açmaya çalıştılar brezilya ve amerikadan saldırı oldu hiçbir yere mail adresimi girmedim oturumu açmaya çalıştılar devamlı ikaz geldi
ilk defa duydum hocam

Bana type-c to type-c pahalı geldi. Geçenlerde alttaki kablodan 3 tane almıştım, inanılmaz iyi çıktılar. Ugreendeki 2 ucu type-c olan örgülü de olmamasına rağmen 12TL daha pahalı. Üstelik 60W'a kadar şartj sunuyor alttaki 100W.

Bana type-c to type-c pahalı geldi. Geçenlerde alttaki kablodan 3 tane almıştım, inanılmaz iyi çıktılar. Ugreendeki 2 ucu type-c olan örgülü de olmamasına rağmen 12TL daha pahalı. Üstelik 60W'a kadar şartj sunuyor alttaki 100W.
baseusun direnci fazla olduğu için çok fazla tavsiye edilmiyor

BU videoda anlatıyor hocam
Tamam işte videoda da diyor. Fiyat segmentine göre bakıyor adam. Ugreen 2metre örgülü kablo olunca (60W) 480TL lere geliyor. Fiyatı sabit tutulduğunda baseus dan örgülü kablo alıyorsun, üstelik 100W ve daha ucuza diyorum. Segment meselesi. 300TL bandında öyle kaçırılmayacak bir indirim değil diyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,279
Üyeler
184,132
Son üye
Kin-yas
Geri