Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,189
- İsim
- Muammer Beytekin
Evet bugün aklıma takılan bir soru ülke yolsuzluk liyakat ve yalancılık gibi çok ciddi suçlar içinde boğuluyor. Kadın cinayetleri gibi artık ne yazık ki kanıksadığımız şeyleri değil bugün pekte göz önünce çıkmayan konulara değinmek istedim mesela ülkede ki yolsuzluk. Basit bir örnek ile buyurun çoğunuzun ömründe kazanamayacağı parayı, yetimin hakkı olan parayı babasının parası* gibi yediriyor birileri. Daha bunun gibi 100 tane örnek sayarım bu en basiti Xbox vergisi ile dünyada dalga geçilen garipsenen bir ülkeyiz. Gençlerin çoğunun bir hayali yok bir gelecek planı yok gelecekten umudu yok. Vaka sayıları hakkında yalan söylüyor olmamız için kaynak bile göstermiyorum bizzat sağlık bakanı ağzından açıklandı çünkü, yani demem o ki ne olacak bu ülkenin hali nereye gidiyoruz Avrupa kıtasında yolsuzlukta birinci asgari ücrette ise sonuncu olarak nereye gidiyoruz? En basitinden asgari ücret açlık sınırının altında hayır hayır bu bir şaka değil bu bir Türkiye gerçeği ve acı bir gerçek can yakar* cinsten. 18 Yaşındayım bol bol çalışıp Bahçeşehir üniversitesi Yazılım mühendisliği bölümünü kazandım Türkiye'de en iyi yazılım mühendisliği bölümü fakat mezun olunca iş bulabilecek miyim? Emin değilim. Bunlar çok canımı sıkıyor ve sizle de paylaşmak istedim geleceğimizi göz göre göre çalıyorlar hatta birilerine ihale olarak veriyorlar* fakat biz (Türk halkı) bu durum karşısında susuyor, gençlerin hayallerinin satılmasına göz yumuyor bu canımı sıkıyor daha canımı sıkan nice şey var fakat malum sosyal medya yasası da var.