World of conqueror 4 var ya tam bi efsane.Ülke yöneteceğim savaş fln yapacağım o trz oyunlar varmı telefona yükleyeceğim teşekkürler
Sağol knk deneyeceğimWorld of conqueror 4 var ya tam bi efsane.
Mobil knk epic sanırım pc içinEpic games de ücretsiz verilmişti hemen bakıp geliyorum .d
telefonsa yokÜlke yöneteceğim savaş fln yapacağım o trz oyunlar varmı telefona yükleyeceğim teşekkürler
Knk şu forumda hiç sevmiyorum bilgisi yok saçmalıyor @Mehmet Yılmaz :/telefonsa yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
aaa var bil ve fethet efso oyun sldkalşsdk
Sağol knk deneyeceğimMobil için Game of Sultans.
Pc için Mount & Blade Warband.
Rica Ederim.Knk şu forumda hiç sevmiyorum bilgisi yok saçmalıyor @Mehmet Yılmaz :/
Sağol knk deneyeceğim
ama güzel oyun knk ben sadece yardım etmek istedim .d telefon çok bilmediğimden bunu önerebildimKnk şu forumda hiç sevmiyorum bilgisi yok saçmalıyor @Mehmet Yılmaz :/
Sağol knk deneyeceğim
Sağol knk deneyeceğimCivilization VI
Knk istediğim şeyler orda yok .d ve dalga geçer gibi söylüyorsun .dama güzel oyun knk ben sadece yardım etmek istedim .d telefon çok bilmediğimden bunu önerebildim
Seni mi kırcm knk bildirsim en iyi cvp diye bu arada evet o 2 oyunu izledim ve baya güzel yukarıda bi arkadaş daha önerdi teşekkrlerWorld conqueror 3 veya 4 fena oyun birde age of history apk indirebilirsin ytd en iyi cvp olursa muq