Ülkedeki Polislerin İlgisizliği

TinerciAlper

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,968
sadece benim başıma gelmemiş olacağını düşünüyorum sizlerede yaşadıklarımı paylaşmak ve sizlerinde başına gelip gelmediğini merak ettiğim için bu konuyu açıyorum dostlar öncelikle geçen sene kasım gibi cüzdanımı çaldırmıştım en ykaın karakola gittiğimde bana oraya bakmadıklarını söyleyip daha uzaktakine yönlendirdiler tamam dedim uzaktaki karakol ise bişi yapamayacağını arayıp kimliğini iptal edebileceğini söyleyip kayıt vs bile açmamıştı bugün ise trafik kazası ile ilgili şikayetçi olabilmek için gittim (olay yerindeki polis öyle yapmamı söyledi) gittiğimde onların bişi yapamayacaklarını söyleyip beni Üsküdardan Kartala adliyeye yönlendirdi yüksek ihtimal oradada bir şey çıkmayacak ama hepsi sadece başından savıyor olay yerindeki polis 1 saat 45dkya geldi ifademi vs yazmayıp olayı raporlayıp karşı tarafa bir şey yapmadı sadece şiakyetçi olabileceğimi söyledi ve ben tek başıma kaza yapmış gibi her şey üzerimde birşekilde kaldım

sadece benim başıma gelmemiş olacağını düşünüyorum sizlerede yaşadıklarımı paylaşmak ve sizlerinde başına gelip gelmediğini merak ettiğim için bu konuyu açıyorum dostlar öncelikle geçen sene kasım gibi cüzdanımı çaldırmıştım en ykaın karakola gittiğimde bana oraya bakmadıklarını söyleyip daha uzaktakine yönlendirdiler tamam dedim uzaktaki karakol ise bişi yapamayacağını arayıp kimliğini iptal edebileceğini söyleyip kayıt vs bile açmamıştı bugün ise trafik kazası ile ilgili şikayetçi olabilmek için gittim (olay yerindeki polis öyle yapmamı söyledi) gittiğimde onların bişi yapamayacaklarını söyleyip beni Üsküdardan Kartala adliyeye yönlendirdi yüksek ihtimal oradada bir şey çıkmayacak ama hepsi sadece başından savıyor olay yerindeki polis 1 saat 45dkya geldi ifademi vs yazmayıp olayı raporlayıp karşı tarafa bir şey yapmadı sadece şiakyetçi olabileceğimi söyledi ve ben tek başıma kaza yapmış gibi her şey üzerimde birşekilde kaldım
valla bazı karakolları cıdden yıkmak ıcındekı polıslerı acıga aldırmak lazım bakırkoyde bır karakola gıtmıstım hırsızlık ıle ılgılı polıs ayagını masanın ustune koymus uyuyodu hıc ugrasmadım defolup gıttım

valla bazı karakolları cıdden yıkmak ıcındekı polıslerı acıga aldırmak lazım bakırkoyde bır karakola gıtmıstım hırsızlık ıle ılgılı polıs ayagını masanın ustune koymus uyuyodu hıc ugrasmadım defolup gıttım
benimkide önümde kütür kütür erik yiyordu ağzındakini bile bitirmeye uğraşmadı tekrar tekrar yiyerek konuştu hepsi başından savıyorken bu ülkede can ve mal güvenliği nasıl sağlanacak

benimkide önümde kütür kütür erik yiyordu ağzındakini bile bitirmeye uğraşmadı tekrar tekrar yiyerek konuştu hepsi başından savıyorken bu ülkede can ve mal güvenliği nasıl sağlanacak
hukumet degısene kadar buyuk ıhtımalle saglanmıcak halıyle denetım yok cunku bana kalırsa cogu memuru hadım etmek gerekıyo her dalda

hukumet degısene kadar buyuk ıhtımalle saglanmıcak halıyle denetım yok cunku bana kalırsa cogu memuru hadım etmek gerekıyo her dalda
Anayasal hakkini kullanan eylem yapanlara vatanini savunur gibi davranan polisler benim arabama carpan plakasi belli adami bulamiyor beni 2 saatlik yola gonderiyorlar

öyleler hocam benim hesabım 16 martta çalındı 18 mart yada 19 martta gittim şikayet oluşturmamışlar şuan ben bir cihaz alsam tüm verilere erişirim ama yasal değil . elinizde sistem var (bazı karakollarda) yoksa bile şikayeti aç illa ben yapsam sonra suçlu durumuna düşerim kişisel veriler cart curtudan

liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat liyakat

Ülkenin geneli böyle

motorla kaza yapmıştım karakola gitmiştim bana vuran adamın plakasını öğrenmek için 2 saat beni azarlayıp (siz motorcular hepiniz aynısınız bıktık sizden de sizin gibilerden düzgün sürün şu motoru falan diye) bişey yapamayız biz kardeşim diyip beni geri yollamışlardı

Anayasal hakkini kullanan eylem yapanlara vatanini savunur gibi davranan polisler benim arabama carpan plakasi belli adami bulamiyor beni 2 saatlik yola gonderiyorlar
Çünkü öyle bir dertleri yok günümü bitireyim paramı atayım cebime gideyim derdindeler.
Nerde musluk açıksa oraya gidiyorlar artık.

motorla kaza yapmıştım karakola gitmiştim bana vuran adamın plakasını öğrenmek için 2 saat beni azarlayıp (siz motorcular hepiniz aynısınız bıktık sizden de sizin gibilerden düzgün sürün şu motoru falan diye) bişey yapamayız biz kardeşim diyip beni geri yollamışlardı
benim hesabım çalındı hesaba bağladıkları numarayı biliyorum ona bile yardım etmediler tek yapacakları ssleri şikayet oluşturup göndermeleri hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabiliyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tanıdık polis varsa onların sisteminden baktır adamın telefon numarası tc si fln çıkıyor sonra şikayet et nerden bulduğunu sorgulamazlar büyük ihtimal (tavsiye değildir adalet yok ama yinede tavsiye etmiyorum önermiyorum da)

Anlamak gerçekten zor. Sana ilgisiz polis denk geldi diyeceğim yalnız değilsin bu tip olaylar aşırı fazla 2 ucunda kamera dolu olan sokaktan motosiklet çalınıyor şehrin merkezinde polis bulamıyor şansa bir tane apartmanın altında uzun süre durduğu için apartmanın sakinlerinin şikayeti üzerine bulunuyor. Yaşadığım diğer olayda polis şunu dedi "ugrastigimiz şeye bak" hayır polis ugrasmayacaksa kim uğraşacak. Suçlu değilim bir şey değilim birinin iftirası üzerine karakoldayim polis "telefonla konuşamazsın " diyor suçlu değilim bir şey değilim sırf biri yalan şikayette bulunuyor ( hala bekliyorum dava vs açılmasını en ufak temasim yada saldirma girişimim olmadan bana saldırdı dediler kameralar ortada ) özgürlüğümü kısıtlamaya çalışıyor şikayette bulununca kendi kendine hakim rolüne bürünüyor kafasına göre şikayeti değerlendiriyor. Hele bazıları devlet memuruyum diye kendini üstte görüyor. Devlet memuru olunca ne değişiyor padişah mi oluyorsun. Daha diyecek çok şey var bunlar sadece benim yaşadıklarımdan bazıları işin kötü taraflarından biri bunları, yaşadıklarını diyince polisi aşağılıyorsun diye sana bulasiyorlar. Bu kadar insan bu kadar şikayetçi ise demekki sorun var ama kikin umurunda...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,309
Üyeler
183,091
Son üye
Three Dolar
Geri