Eskel
80+ Silver
Dahası
doğru dostumİçerlemişsin biraz
Hocam kusura bakmayın ama sizin ki biraz nefrete kaymış. Siz şu an kim gelirse gelsin daha iyi yönetir diyorsunuz. Ama öyle değil. Gelişmekte olan bir ülkeyiz ve bu durumda halk gerçekten bezmiş oluyor. Size soruyorum kim yönetsin ülkeyi?Ülkemizin başkanı dinden prim kasıyor
Sultangazide yaşıyorum gazide teröriştler 2 seneye kadar cirit atıyordu ve 18 yıldır terörden prim kasıyor
Zaten halkı söylemiyorum bile başka ülkelere bakmadan eskiden sıra bekliyorduk deyip haline şükrede şükrede gençliğin anasını belliyorlar
Kanal istanbul ile ilgili uzmanlar8n açıklamaları var aynı şey başka ülkede olsa ayaklanma çıkar ama neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha iyi yönetilemez mi lan şu an sokakta bir genç cevir kahve içiyorsa elindeki kahveyi al daha iyi yönetir
Lan onu geçtim çocuk getir lsn çocuk daha iyi yönetir çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ülkenin %47si (asgari ücretle çalışanlar) bunu beğenmedi.
Çok az bir alanda gelişiliyoruz bir çok alanda 20 30 yıl gerideyiz.Gelişmekte olan bir ülkeyiz ve bu durumda halk gerçekten bezmiş oluyor
O anlamda demedim. Yani nüfusumuzun büyük çoğunluğu genç yaştaki bireylerden oluşuyor.Çok az bir alanda gelişiliyoruz bir çok alanda 20 30 yıl gerideyiz.
Maalesef Silivriye gitmek istemem.Hadi tartışalım
Ülkeyi gerçekten yönetiyorlar mı sanıyorsun bilerek kötü yönettikleri çok belli ya uzayda mı yaşıyorsunBen zaten başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Ama bu dönemde yani ülkenin yükselme döneminde daha iyi yönetilemez bence.
Boş koltuğun marifetlerini gördük ekonomide asıl seninki fanatikliğe kaymışHocam kusura bakmayın ama sizin ki biraz nefrete kaymış. Siz şu an kim gelirse gelsin daha iyi yönetir diyorsunuz. Ama öyle değil. Gelişmekte olan bir ülkeyiz ve bu durumda halk gerçekten bezmiş oluyor. Size soruyorum kim yönetsin ülkeyi?
ülke bence genç siyasetçilerle düzelir kim olursa olsun 60-70 yaşında insan çağ dışı kalmıştır artıkÖncelikle ülkenin Norveç e benzemediğini bazı şahıslara anlatmak gerekir. Cehalet büyük ölçüde fazla Her konuda kutuplaşma hat safhada ancak seçimlerden sonra yeni bir iktidar ile ülkenin potansiyelinin sonuna kadar kullanıp 2030 yılında falan şuan olduğumuzdan çok çok daha iyi yerlerde olucağı mızı düşünüyorum.