Neler Yeni

Ülkemiz hakkında ne düşünüyorsunuz siyasi görüşünüz nedir ?

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
PicsArt_04-24-08.00.48.jpg

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Ülkemizin başkanı dinden prim kasıyor
Sultangazide yaşıyorum gazide teröriştler 2 seneye kadar cirit atıyordu ve 18 yıldır terörden prim kasıyor
Zaten halkı söylemiyorum bile başka ülkelere bakmadan eskiden sıra bekliyorduk deyip haline şükrede şükrede gençliğin anasını belliyorlar
Kanal istanbul ile ilgili uzmanlar8n açıklamaları var aynı şey başka ülkede olsa ayaklanma çıkar ama neyse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha iyi yönetilemez mi lan şu an sokakta bir genç cevir kahve içiyorsa elindeki kahveyi al daha iyi yönetir
Lan onu geçtim çocuk getir lsn çocuk daha iyi yönetir çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkenin %47si (asgari ücretle çalışanlar) bunu beğenmedi.
Hocam kusura bakmayın ama sizin ki biraz nefrete kaymış. Siz şu an kim gelirse gelsin daha iyi yönetir diyorsunuz. Ama öyle değil. Gelişmekte olan bir ülkeyiz ve bu durumda halk gerçekten bezmiş oluyor. Size soruyorum kim yönetsin ülkeyi?

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hangi ülke

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
Hocam kusura bakmayın ama sizin ki biraz nefrete kaymış. Siz şu an kim gelirse gelsin daha iyi yönetir diyorsunuz. Ama öyle değil. Gelişmekte olan bir ülkeyiz ve bu durumda halk gerçekten bezmiş oluyor. Size soruyorum kim yönetsin ülkeyi?
Boş koltuğun marifetlerini gördük ekonomide asıl seninki fanatikliğe kaymış
Dolar var ya 5i geçsin makamından istifa etmeliydi ekonomi ile ilgilenen siyas tçiler

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Öncelikle ülkenin Norveç e benzemediğini bazı şahıslara anlatmak gerekir. Cehalet büyük ölçüde fazla Her konuda kutuplaşma hat safhada ancak seçimlerden sonra yeni bir iktidar ile ülkenin potansiyelinin sonuna kadar kullanıp 2030 yılında falan şuan olduğumuzdan çok çok daha iyi yerlerde olucağı mızı düşünüyorum.

Chrollo04

80+ Bronze
Öncelikle ülkenin Norveç e benzemediğini bazı şahıslara anlatmak gerekir. Cehalet büyük ölçüde fazla Her konuda kutuplaşma hat safhada ancak seçimlerden sonra yeni bir iktidar ile ülkenin potansiyelinin sonuna kadar kullanıp 2030 yılında falan şuan olduğumuzdan çok çok daha iyi yerlerde olucağı mızı düşünüyorum.
ülke bence genç siyasetçilerle düzelir kim olursa olsun 60-70 yaşında insan çağ dışı kalmıştır artık

Top Bottom