Neler Yeni

Ülkeye Katana sokabilir miyim?

Vesselam

80+ Bronze
hocam zaten bu işlerin ustası değil adam napsın 1000-2000 dolarlık zanaat eseri katanayı öyle hevesten alıyor,adam doğramıyor sonuçta çakma bişeyler lazım belliki gerçek katanaya güç getiremezsin zaten
Çakma biseyler için o kadar zahmete gerek yok işte gereksiz olur onun yerine iyi bir zanaatkar bulup ki çok yok bizim ülkede, şam usulü güzel kalite bı çeliği işleyebilir katana formunda. Kabza işi kolay zaten. Yine aslında "katana" diye nitelendirmek doğru olmaz oluşan kılıcı çünkü işlemesi farklı katananın ama yine de en mantıklı olan yol bu eğer katanan olsun istiyorsan.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
Çakma biseyler için o kadar zahmete gerek yok işte gereksiz olur onun yerine iyi bir zanaatkar bulup ki çok yok bizim ülkede, şam usulü güzel kalite bı çeliği işleyebilir katana formunda. Kabza işi kolay zaten. Yine aslında "katana" diye nitelendirmek doğru olmaz oluşan kılıcı çünkü işlemesi farklı katananın ama yine de en mantıklı olan yol bu eğer katanan olsun istiyorsan.

Gayet hoş kılıçlar var.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,876
İsim
.
Bagaj bölümünde taşınabiliyor.
Regülasyonlar izin veriyor olabilir yurt dışında ancak havalimanında bir anda enselenirsen görürsün :D Yurt dışından "antika" olmadığı sürece getiremezsin. Türkiyede üretip satılanlardan alabilirsin

MufasaBoss

80+ Bronze
Bir kaç ay sonra Japonya'ya tatile gideceğim yanımda bir sürü hatıra eşya getirmeyi düşünüyorum ayrıca katana satın almak istiyorum. Sorum şu katanayı uçakla ülkeye sokabilir miyim?
Katanayı Uçağa Sokarsan İranın Culfa Şehrine İn Köylülere Para Ver Motorla Sınıra Götürsünler Seni Sınır İllerde Yaşayan Akraban Varsa Oda Sınıra Gelsin Katanayı Ona At Ondan Da Yardım Al Türkiyeye Gir Katanayı Akrabalarına Ver Onlar Memlekete Giderken Arabayla Getirsin Haritada İşaretledim
Screenshot_8.png
thumbs_b_c_693944aaba916fffbc0a575099e6ac61.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kaç ay sonra Japonya'ya tatile gideceğim yanımda bir sürü hatıra eşya getirmeyi düşünüyorum ayrıca katana satın almak istiyorum. Sorum şu katanayı uçakla ülkeye sokabilir miyim?
Ama Dikkat Et Sınırı Yeni Yaptılar Güvenlik Fulldür Ve Afganlar Tarafından Teller Kesilmemiştir Çok Zor

Vesselam

80+ Bronze

Gayet hoş kılıçlar var.
Kılıç sadece görüntüden ibaret değildir en önemli olan mevzu çelik ve nasıl işlendiği. Senin bana attığın videodaki ürünler kalıplanmış cilaanmis ürünler internetten örnek olarak Demir işçiliği yazarsan beni daha iyi anlarsın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bana da bir mt-3 getirir misin kral

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,472
İsim
Diyarhan
Kör katana getirirsin burada bilesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri