hayaller iyidir şu gümrük muhabbeti olmasa bilir misin bilmem dmc5 te vergil karakterinin kıyafetini alacaktımtanıdık olmasını geçtim hayatımda hiç bıçak döven bir yer görmedim,sanırım hayal olarak kalıcak yada çok para biriktirip alıcam
valla o vergi muhabbeti herkesi üzdü,umarım alabilirsin ileriki zamanlardahayaller iyidir şu gümrük muhabbeti olmasa bilir misin bilmem dmc5 te vergil karakterinin kıyafetini alacaktım
Benim de öyle biliyorum ancak Japonya'dan katana ile binebilir miyim bilmiyorum.hocam bavulunda getirirsen kılıflı bir şekilde bir şey diyeceklerini sanmam bunu yapanlar var
hocam alabilirsen bence sakabato al ben çok beğeniyorum o bıçağıBen bu yaz gidip şansımı deneyeceğim en kötü bileylenmemiş alırım.
zor 250 dolar kıyafet ona bir vergi yazarlar aklımız dururvalla o vergi muhabbeti herkesi üzdü,umarım alabilirsin ileriki zamanlarda
O biraz tehlikeli hocamhocam alabilirsen bence sakabato al ben çok beğeniyorum o bıçağı
hocam ülkeye soksan bile devlet vermiyor haberin olsun 30 euro üstüyse,belki yurtdışına çıkıp alabilirsinzor 250 dolar kıyafet ona bir vergi yazarlar aklımız durur
kıyafet olduğu için vergisinin ödersen alırsın ama vergiyi çok yazarlar bi ara wt ile avrupaya yada amerikaya gidersem kesin alacağımhocam ülkeye soksan bile devlet vermiyor haberin olsun 30 euro üstüyse,belki yurtdışına çıkıp alabilirsin
hocam zaten bu işlerin ustası değil adam napsın 1000-2000 dolarlık zanaat eseri katanayı öyle hevesten alıyor,adam doğramıyor sonuçta çakma bişeyler lazım belliki gerçek katanaya güç getiremezsin zatenÜlkeye sokmaktan ziyade 150-200 dolara katana alamazsın. Kullandıkları çelik, dövme yöntemi ve ısıl işlemleri ile binlerce dolara satıyor adamlar. En fazla katana görünümlü dökme kılıç alırsın ki onu da yurt dışında aramana gerek yok.
Şimdilik 300-500 dolarlık bir katanayla yetinmeyi düşünyorum ileride daha iyilerini toplamaya çalışacağım, ama ülkeye sokma işini çözmem lazım.hocam zaten bu işlerin ustası değil adam napsın 1000-2000 dolarlık zanaat eseri katanayı öyle hevesten alıyor,adam doğramıyor sonuçta çakma bişeyler lazım belliki gerçek katanaya güç getiremezsin zaten
hocam gerçek bir katana mı arıyorsun?,birde ne için kullanıcaksın öyle zevk içinse bence o kadarı fazlaŞimdilik 300-500 dolarlık bir katanayla yetinmeyi düşünyorum ileride daha iyilerini toplamaya çalışacağım, ama ülkeye sokma işini çözmem lazım.