Neler Yeni

Ülkeye Katana sokabilir miyim?

tywin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Burak
hocam boyutu ne olucak bavulunda getirirsen kılıflı bir şekilde bir şey diyeceklerini sanmam bunu yapanlar var

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
eski bilgisayarları öldürüp bilgisayar satıcılarını zengin etmek
tanıdık olmasını geçtim hayatımda hiç bıçak döven bir yer görmedim,sanırım hayal olarak kalıcak yada çok para biriktirip alıcam
hayaller iyidir şu gümrük muhabbeti olmasa bilir misin bilmem dmc5 te vergil karakterinin kıyafetini alacaktım

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
hocam bavulunda getirirsen kılıflı bir şekilde bir şey diyeceklerini sanmam bunu yapanlar var
Benim de öyle biliyorum ancak Japonya'dan katana ile binebilir miyim bilmiyorum.

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,506
İsim
memz
İlgilendiği Kategoriler
hocam ülkeye soksan bile devlet vermiyor haberin olsun 30 euro üstüyse,belki yurtdışına çıkıp alabilirsin
kıyafet olduğu için vergisinin ödersen alırsın ama vergiyi çok yazarlar bi ara wt ile avrupaya yada amerikaya gidersem kesin alacağım

Vesselam

80+ Bronze
Ülkeye sokmaktan ziyade 150-200 dolara katana alamazsın. Kullandıkları çelik, dövme yöntemi ve ısıl işlemleri ile binlerce dolara satıyor adamlar. En fazla katana görünümlü dökme kılıç alırsın ki onu da yurt dışında aramana gerek yok.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet taş
Ülkeye sokmaktan ziyade 150-200 dolara katana alamazsın. Kullandıkları çelik, dövme yöntemi ve ısıl işlemleri ile binlerce dolara satıyor adamlar. En fazla katana görünümlü dökme kılıç alırsın ki onu da yurt dışında aramana gerek yok.
hocam zaten bu işlerin ustası değil adam napsın 1000-2000 dolarlık zanaat eseri katanayı öyle hevesten alıyor,adam doğramıyor sonuçta çakma bişeyler lazım belliki gerçek katanaya güç getiremezsin zaten

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes kaplan
hocam zaten bu işlerin ustası değil adam napsın 1000-2000 dolarlık zanaat eseri katanayı öyle hevesten alıyor,adam doğramıyor sonuçta çakma bişeyler lazım belliki gerçek katanaya güç getiremezsin zaten
Şimdilik 300-500 dolarlık bir katanayla yetinmeyi düşünyorum ileride daha iyilerini toplamaya çalışacağım, ama ülkeye sokma işini çözmem lazım.

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mehmet taş
Şimdilik 300-500 dolarlık bir katanayla yetinmeyi düşünyorum ileride daha iyilerini toplamaya çalışacağım, ama ülkeye sokma işini çözmem lazım.
hocam gerçek bir katana mı arıyorsun?,birde ne için kullanıcaksın öyle zevk içinse bence o kadarı fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,804
Üyeler
168,199
Son üye
Brexy
Top Bottom