Neler Yeni

Ultima-11400F Sistem Alınır Mı ?

ahlatliinsan

80+ Bronze
Hiç öyle durmuyor dostum. Her geçen ay sürekli biraz daha bekle diye diye insanlara fiyatlar buralara geldi :D
Maalesef. Ama o zamanlarda bana kalırsa biraz daha rahatlama olur. Şu ana kadar fiyatlar hep çok yükseldi ve bence bunun bir de düşüşü olur. Çok haklısınız hemen çözülecek diyen tipler vardı ve Mart-Nisan ayı gibi çözüleceğini sanıyorlardı. Onlar zaten başından beri kendi dediklerine inanmıyorlardı muhtemelen. Ama tabi bu benim şahsi görüşüm.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Maalesef. Ama o zamanlarda bana kalırsa biraz daha rahatlama olur. Şu ana kadar fiyatlar hep çok yükseldi ve bence bunun bir de düşüşü olur. Çok haklısınız hemen çözülecek diyen tipler vardı ve Mart-Nisan ayı gibi çözüleceğini sanıyorlardı. Onlar zaten başından beri kendi dediklerine inanmıyorlardı muhtemelen. Ama tabi bu benim şahsi görüşüm.
Knk eth 26k olmuş şuanda. Eth 2-3 bin tl seviyelerine düşmeden asla ve asla bu piyasa düzelmez. Çünkü insanlar ekran kartlarını alıp eth kazıyor ve kat ve kat kar ediyorlar. zarar etmeleri için benim hesaplamalarıma göre 15 200 dolara falan düşmesi lazım.

Keyhens

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kerim
kanka benim görüşümde 2023 te bile düzeleceği meçhul bu piyasanın virüs bitecek arkasından bıraktığı tahribat fln devam edecek yani ben de o yüzden bu yaz bir sistem almayı düşünüyorum

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
bu piyasada alınır.
Alınır ama sepete eklenmiyor stok yok
Hiç öyle durmuyor dostum. Her geçen ay sürekli biraz daha bekle diye diye insanlara fiyatlar buralara geldi :D
Evet ama işte şuana göre iyi. Yaklaşık 1 sene sonra bu fiyatlara çok pahalı deriz muhtemelen. Yani fiyatlar düşer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman şimdi alın geçin.
Şimdi sipariş ettim. Yardımlarınız için teşekkürler.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Hayırlı olsun çok iyi sistem ama demin itopyada 13bine Muazzam bir sistem çıktı ama zaten stok bitti
Gördüm ancak 3600 satıp 5600x almak ile uğraşmak istemedim. Bide öyle olursa yaklaşık 14k ya yakın bir fiyat çıkacaktı. Zaten artık çok geç stoklar bitti alanlara hayırlı olsun.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Gördüm ancak 3600 satıp 5600x almak ile uğraşmak istemedim. Bide öyle olursa yaklaşık 14k ya yakın bir fiyat çıkacaktı. Zaten artık çok geç stoklar bitti alanlara hayırlı olsun.
2k da darboğaz yapmazdı, neyse hayırlı olsun

Top Bottom