Neler Yeni

Öneri Ümit Özdağ Tutuklandı❗

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Arda doğan
Ümit Özdağ Erdoğan'a Karşı Yapmış Olduğu Konuşmalardan Dolayı Soruşturmaya Ve Soruşturmanın Hemen Ardından Önceden Hazırlanmış Bir Yargılama İle Tutuklandı
Screenshot_2025-01-21-21-33-32-322_com.brave.browser~2.jpgScreenshot_2025-01-21-21-33-32-322_com.brave.browser.jpg
Ümit Özdağ İçin Adalet Arayışını Sonuna Kadar Sürdürecek Ve Bu Tutukluluk Sürecini Bozana Kadar Devam Edeceğiz

Ya İstiklal Ya Ölüm🇹🇷🐺🤘

Unutmayın

Son düzenleme:

Hanaz

80+ Gold
vaybe

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ege
söylenecek söz kalmadı...

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ümit Özdağ Erdoğan'a Karşı Yapmış Olduğu Konuşmalardan Dolayı Soruşturmaya Ve Soruşturmanın Hemen Ardından Önceden Hazırlanmış Bir Yargılama İle Tutuklandı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ümit Özdağ İçin Adalet Arayışını Sonuna Kadar Sürdürecek Ve Bu Tutukluluk Sürecini Bozana Kadar Devam Edeceğiz

Ya İstiklal Ya Ölüm🇹🇷🐺🤘

Unutmayın
ben bir şey öğrendim size de tavsiye edeyim türkiyede herhangi bir konuda mantık aramayın.
Matematikte arayın mantık ama reel hayatta işe yaramıyor ben çok fazla mantıksızlık görüyorum cidden mantık aramamk lazım artık yoksa dünya bir cehennem insana.
Kemal sunalın bir filminde bir şey söyleyecek gibi olup söyleyememesi sahnesi vardı aklıma geldi o tepkiyi veriyorum artık

fatik1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Fatih Öztütk
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttu

Top Bottom