Neler Yeni

Ümit Özdağ'dan gelen mesajlar nasıl engellenir

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Artık gerçekten baydı artık bu seferde zafer partisine oy verin diye prim yapıyor bu mesajların gelmesini istemiyorum nasıl engellerim
Screenshot_20230506-110910.png

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ama bütün partiler bunu yapıyor ve gerçekden bayıyor oy vermiyoruz anladın mı a- diyesim geliyo.
Yani herkes istediği partiye oy verir bunu telefonlara mesaj olarak göndermeleri hiç hoş bir durum değil biz afedersiniz düşük IQ'müyüz gibi davranıyorlar

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Düşük IQ değil de bilinç altına yerleştiriyorlar. Bana herhangi bir partiden mesaj gelmedi ama gelse parti farketmeksizin engellerdim

Megan

80+ Silver
Her gün konusu açılıyor yok akp chp mesaj atıyor falan filan diye. Bunları engelleyemezsin. Hepsiburada gibi senin abone olduğun yer olsa engelleyebilirsin ama bunları engelleyemezsin.

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Ahmet Deniz

Zechion

80+ Silver
Artık gerçekten baydı artık bu seferde zafer partisine oy verin diye prim yapıyor bu mesajların gelmesini istemiyorum nasıl engellerimAlıntıyı görüntüle
Hocam sağ üstte üç noktaya bastıktan sonra ayrıntılara gelin. Orada Engelle ve spam olarak bildire basınca engellenir diye düşünüyorum.

NikoBellic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Mehmet
Hocam sağ üstte üç noktaya bastıktan sonra ayrıntılara gelin. Orada Engelle ve spam olarak bildire basınca engellenir diye düşünüyorum.
Engelledim hocam inşallah daha da mesaj almam

Top Bottom