NOMADRANTAN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,404
Oğanın zaten belliydi o mhpnın koltugunu ıstıyor yarın umıtte açıklarsa akp diye görrüm ben sizi.Gerçeklik payı olabilir knka ummadık taş baş yarar![]()
Oğanın zaten belliydi o mhpnın koltugunu ıstıyor yarın umıtte açıklarsa akp diye görrüm ben sizi.Gerçeklik payı olabilir knka ummadık taş baş yarar![]()
Yok knka Özdağ kk ye destek verebilirOğanın zaten belliydi o mhpnın koltugunu ıstıyor yarın umıtte açıklarsa akp diye görrüm ben sizi.
O adamı ben canlı gördüm hatta yakasındaki altın rozetler var ya onları amcam yaptı benim yani konuşmasından pek kk ya destek vercek gibi durmuyor.Yok knka Özdağ kk ye destek verebilir
Ne adamsın ya valla belli olmaz yarın 11 de açıklıyormus bakalım ne dicekO adamı ben canlı gördüm hatta yakasındaki altın rozetler var ya onları amcam yaptı benim yani konuşmasından pek kk ya destek vercek gibi durmuyor.
Büyük ihtimalle Ümit Özdağ Kılıçdaroğlu destekleyecek.Zafer partisini buradan tebrik ederim. Bazı kişiler gibi bakanlık uğruna malum partileri desteklemiyorlar duruşlarını ortaya koyuyorlar.