Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,130
Ben zengin değilim elimde pocco telefon var köpek gibi çalışıyorum bu arada Erdoğan a da verdiğim yokben siizn gibi zenginmiyimde erdoğana verim (!)
Ben zengin değilim elimde pocco telefon var köpek gibi çalışıyorum bu arada Erdoğan a da verdiğim yokben siizn gibi zenginmiyimde erdoğana verim (!)
Hiç sanmıyorum ama en azından her iki tarafta Suriyelileri gönderme kararını ümit Özdağ sayesinde aldı büyük adam sinan Ogan için aynı şeyi söyleyemiceğimOrada bir oyun var kardeşim sakın olun bekleyin
SigmadağZafer partisini buradan tebrik ederim. Bazı kişiler gibi bakanlık uğruna malum partileri desteklemiyorlar duruşlarını ortaya koyuyorlar.
Milletvekilliğinde verdim.Adam gibi söyleyin zafer partisine kim oy verdiben verdim misal
İkisininde birbirinden haberi var kardeşim muzderih olunHiç sanmıyorum ama en azından her iki tarafta Suriyelileri gönderme kararını ümit Özdağ sayesinde aldı büyük adam sinan Ogan için aynı şeyi söyleyemiceğim
Chp'yi desteklemesi şu anda daha mantıklı olur yoksa malum kişiler ülkede şeriat ilan edicek.Tarafsız kalırsa eğer gerçekten milliyetçi olduğunu kanıtlamış olur. Eğer Erdoğan ya da Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alırsa bir kez daha dürüst, kendi fikirlerine bağlı, koltuk sevdası olmayan siyasetçi olmadığını görürüz.
İyi yaptın çok akıllıca seçimMilletvekilliğinde verdim.
sondaki (!) işaretini bilmiyorsun galiba poco yine iyi bende 2 yıl önce zar zor aldığım aidata alim var onuda devlet verdi zaten süreç zorduBen zengin değilim elimde pocco telefon var köpek gibi çalışıyorum bu arada Erdoğan a da verdiğim yok
Senin adına üzüldüm umarım gönlünde ki gibi olur her şeysondaki (!) işaretini bilmiyorsun galiba poco yine iyi bende 2 yıl önce zar zor aldığım aidata alim var onuda devlet verdi zaten süreç zordu
Edemezler.Chp'yi desteklemesi şu anda daha mantıklı olur yoksa malum kişiler ülkede şeriat ilan edicek.
erdoğan varkenmi? komik dicem erdoğan varken oda olmuyoSenin adına üzüldüm umarım gönlünde ki gibi olur her şey
Yapacak bir şey yok dayanamaya çalışıyoruz ölmemek için yaşıyoruzerdoğan varkenmi? komik dicem erdoğan varken oda olmuyo