Ümitcan Uygun tahliye edildi

savcıları erdoğan mi seçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

suçlu olmayan insan ceza alır suçlu olan insan elini kolunu sallayarak aramızda gezmesi savcılar boşuna okumuşlar

Muz cumhuriyetinden ne bekliyorduk ki. Artık şaşırmıyorum.

suçlu olmayan insan ceza alır suçlu olan insan elini kolunu sallayarak aramızda gezmesi savcılar boşuna okumuşlar
Savcıları dolaylı yoldan hükümet seçiyor

Konuda Erdoğan'a bir şey mi diyen var da her şeyi bu savunmaya çekiyorsunuz?

Savcıları dolaylı yoldan hükümet seçiyor
Anlatsana bi, nasıl hükümet seçiyor savcıları veya hakimleri?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının yediği halttır. Her şeyi geçtim, eve zorla girip 21 yaşındaki Sema Esen'i darp ettiği ve bunu canlı yayınladığı için yıllarca hapis yatmalıydı. Darp ve zorla mülke girmenin davası hâlâ sürüyormuş, tutuksuz yargılanıyormuş. Sadece 6 ay içeride kalmış.

Hukuk sisteminin köklü bir reforma ihtiyacı var. Bu şekilde hiçbir yere varamayız.

Haberlerde gezindim biraz... Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 6 Haziran 2020'de yaptığı açıklamada, Sema Esen'nin, erkek arkadaşı tarafından darbedilmesine ilişkin sosyal medyadan canlı yayınlanan görüntülerin ölümüyle ilgisinin bulunmadığını açıklamış. Hep diyorum, bu gibi meseleler toplumu ilgilendiriyor. Eğer ki, gerçekten suçsuzsa mahkeme sözcüsü gibi bir şeyin delilleri basına vermesi gerekiyor. Yoksa adâlet binalarına güven kalmayacak...

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,521
Üyeler
174,386
Son üye
ArsenİKKKKK
Geri