Kız büyük bir hata yapıyor evet ama şu an katilden çok kız suçlanıyor üstte de birinin yazdığı gibi. İğrençsiniz gerçekten. Ne olursa olsun yitip giden bir can. Bir anne babanın çocuğu. Bir çocuğun kardeşi. Bir kızın arkadaşı.
Tamam devlet aşırı derece de suçlu şu adama ceza vermedi ama bu kızlarında hiç mi aklı yok? Düşünemiyorlar mı? Neden böyle bir insanın yanında kalıyorlar ki?Evet arkadaşlar, göz göre göre 2. ölüm geldi.
Geceyi Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un evinde birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu.
Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Bakalım kaç gün sonra geri serbest bırakacaklar?
Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri - Haberler
Ankara haber sayfamızda Ankara haberleri okuyabilir, Ankara son dakika haberleri ve güncel Ankara gelişmelerini görebilirsiniz. Ankara elektrik kesintisi 28-29 Kasım Çankaya, Mamak, Sincan elektrik kesintisi ne zaman bitecek.www.haberler.com
Son dakika haberi: Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Ümitcan Uygun'un gözaltındaki fotoğrafı ortaya çıktı- Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
SON DAKİKA HABERİ - Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Esra Hankulu'nun ağzından kan gelmiş halde bulunduğu, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtiliyor. Kamera tespitinde Ümitcan...www.sabah.com.tr
Konuyla alakası?AKP yönetimi çok bozdu ben artık MHP'ye vericem hatalarını anlasınlar diye
Bu ülkeye ne zaman adalet gelecek ? Bazen gerçekten kısasa kısasın gelmesini düşünüyorum. İlkinde idam etseydin bu adamı 2. si olmazdı. Hayır alıp hapse atsan ****** adamı beleşe beslemiş/korumuş oluyorsun. Bunların yaşaması yanlış.Evet arkadaşlar, göz göre göre 2. ölüm geldi.
Geceyi Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un evinde birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu.
Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Bakalım kaç gün sonra geri serbest bırakacaklar?
Ankara Haber, Ankara Son Dakika Haberleri - Haberler
Ankara haber sayfamızda Ankara haberleri okuyabilir, Ankara son dakika haberleri ve güncel Ankara gelişmelerini görebilirsiniz. Ankara elektrik kesintisi 28-29 Kasım Çankaya, Mamak, Sincan elektrik kesintisi ne zaman bitecek.www.haberler.com
Son dakika haberi: Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan Esra Hankulu ölü bulunmuştu! Ümitcan Uygun'un gözaltındaki fotoğrafı ortaya çıktı- Esra Hankulu kimdir, kaç yaşındaydı ve neden öldü?
SON DAKİKA HABERİ - Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun ile aynı evde kalan 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kadın ölü bulundu. Esra Hankulu'nun ağzından kan gelmiş halde bulunduğu, vücudunda ise herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtiliyor. Kamera tespitinde Ümitcan...www.sabah.com.tr
konuyla alakası mı ülkenin adaletini ben mi yönetiyorum knkKonuyla alakası?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceden ne güzel kadın katilleri atılırdı toplu koğuşa. Bir kaç güne cesetleri çıkardı o koğuştan. Şimdi öyle mi? Giriyorlar tekli koğuşa yaşa babam yaşa.
Ülkenin adaletini kimse yönetmez kardeşim Bağımsızdır. Yeni bir bilgi...konuyla alakası mı ülkenin adaletini ben mi yönetiyorum knk
Kanka benim de istediğim bağımsız olması zaten yönetmleri sorun LOLÜlkenin adaletini kimse yönetmez kardeşim Bağımsızdır. Yeni bir bilgi...
Bağımsızlar zaten hocam. Iktidardaki parti hukuka karışmaz onu demek istiyorum. Yani iktidarın değişmesini istemenizin yaşanan olayla bir alakası yok.Kanka benim de istediğim bağımsız olması zaten yönetmleri sorun LOL
E-EvetYa bu kızlarda zihinsel sorun mu var?