Neler Yeni

Ümitcan Uygun'un Evinde Kalan Kız Ölü Bulundu

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Kız büyük bir hata yapıyor evet ama şu an katilden çok kız suçlanıyor üstte de birinin yazdığı gibi. İğrençsiniz gerçekten. Ne olursa olsun yitip giden bir can. Bir anne babanın çocuğu. Bir çocuğun kardeşi. Bir kızın arkadaşı.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Evren avcı
şaşırdık mı? hayır. türk kızları anca bunlara gider sonra ölürler.
1628167597710.png

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Evet arkadaşlar, göz göre göre 2. ölüm geldi.

Geceyi Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un evinde birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu.

Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Bakalım kaç gün sonra geri serbest bırakacaklar? :mad:

Tamam devlet aşırı derece de suçlu şu adama ceza vermedi ama bu kızlarında hiç mi aklı yok? Düşünemiyorlar mı? Neden böyle bir insanın yanında kalıyorlar ki?

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
AKP yönetimi çok bozdu ben artık MHP'ye vericem hatalarını anlasınlar diye
Konuyla alakası?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceden ne güzel kadın katilleri atılırdı toplu koğuşa. Bir kaç güne cesetleri çıkardı o koğuştan. Şimdi öyle mi? Giriyorlar tekli koğuşa yaşa babam yaşa.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Evet arkadaşlar, göz göre göre 2. ölüm geldi.

Geceyi Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun'un evinde birlikte geçiren 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli genç kız ölü bulundu.

Ümitcan Uygun gözaltına alındı. Bakalım kaç gün sonra geri serbest bırakacaklar? :mad:

Bu ülkeye ne zaman adalet gelecek ? Bazen gerçekten kısasa kısasın gelmesini düşünüyorum. İlkinde idam etseydin bu adamı 2. si olmazdı. Hayır alıp hapse atsan ****** adamı beleşe beslemiş/korumuş oluyorsun. Bunların yaşaması yanlış.
Son olarak o kadar güzel adaletimiz var ki, Ümitcan gibi ***** insanları hapse atmak yerine ,engel olmayı çalışanları hapse atıyorlar.

relax_boy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Kantoron
Konuyla alakası?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceden ne güzel kadın katilleri atılırdı toplu koğuşa. Bir kaç güne cesetleri çıkardı o koğuştan. Şimdi öyle mi? Giriyorlar tekli koğuşa yaşa babam yaşa.
konuyla alakası mı ülkenin adaletini ben mi yönetiyorum knk

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Aga bu kız ne yaşıyor? Bu adam katil müebbet alsın evet ama kızlar gidip badboy erkeklerle takılmasın. Badboylarla takılıp da sonra adalet diye bağırıp gezmesinler.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Ne olacak bizim genç kızlarımızın bu kötü çocuk sevgisi?! Bu yönetim artık kesinlikle değişmeli. Harcanan hayatlara yazık...

wache2k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Furkan
Kanka benim de istediğim bağımsız olması zaten yönetmleri sorun LOL
Bağımsızlar zaten hocam. Iktidardaki parti hukuka karışmaz onu demek istiyorum. Yani iktidarın değişmesini istemenizin yaşanan olayla bir alakası yok.

Top Bottom