Neler Yeni

UMREYE GIDECEK ARKADASTAN LAPTOP

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Arkadaşlar herkese iyi forumlar Çok yakın bir arkadaşım umreye gidecek yakın zamanda kendisine PlayStation 5 alacak orada çok uygun olduğunu söyledi yanında 1 adet daha elektronik alet getirebilirmiş Ben de laptop istiyorum Lakin Garanti durumu nasıl oluyor Oradaki laptop buraya göre bana bir sıkıntı çıkartır mı bu konuda çok bilgisizim internet de çok bilgi kirliliği var buradan böyle bir tecrübesi olan biri varsa veya kısmen benzerini yaşamış yardımcı olursa çok sevinirim...

Gloxy

80+ Bronze
Arkadaşlar herkese iyi forumlar Çok yakın bir arkadaşım umreye gidecek yakın zamanda kendisine PlayStation 5 alacak orada çok uygun olduğunu söyledi yanında 1 adet daha elektronik alet getirebilirmiş Ben de laptop istiyorum Lakin Garanti durumu nasıl oluyor Oradaki laptop buraya göre bana bir sıkıntı çıkartır mı bu konuda çok bilgisizim internet de çok bilgi kirliliği var buradan böyle bir tecrübesi olan biri varsa veya kısmen benzerini yaşamış yardımcı olursa çok sevinirim...
Hocam uluslararası garantisi olan bir marka ise ancak garantisi geçerli olur onun dışında garantisi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı yaşatır mı konusunda da prizi farklı olabilir klavye düzeni arapça olabilir bunlar düzeltilebilir şeyler tabi ama kişiden kişiye değişir can sıkar tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,588
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca
Top Bottom