Neler Yeni

umut verdi sevdiğimi biliyordu red etmedi başta sonra bıraktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Eryılmaz
kızla tanıştım daha sonra sevgilisinden ayrıldı falan 1 ay konuştuk bizde ben sevmeye başladım o da farketti kıskandırmaya falan çalışıyordu sürekli buluştuğumuzda falan da öyle çok umut verdi daha sonra itiraf etmem için çok zorladı beni en sonunda sevdiğimi itiraf ettim ve cevabı bende bişeyler hissediyorum ama tam olarak ne olduğunu anlamadım dedi sen biraz daha duygularını açarsan falan veya akışına biraz bırakırsak daha netleşir falan dedi red etmiyorum falan dedi 2 gün sonra ise bişey ya vardır ya yoktur dedi red etti yani anlayacağınız unutamıyorum ama yazmadan duramıyorum ne yapmalıyım ve o ilk red etmediği günden sonra oldu her şey yok bi haber aldım falan dedi mutlu haber ne olduğunu da söylemedi her şey ondan sonra oldu napmalıyım acaba unutmak zor oluyor aklıma her saniye geliyor halüsinasyon görüyorum o derece

melidoas6

80+ Silver
kızla tanıştım daha sonra sevgilisinden ayrıldı falan 1 ay konuştuk bizde ben sevmeye başladım o da farketti kıskandırmaya falan çalışıyordu sürekli buluştuğumuzda falan da öyle çok umut verdi daha sonra itiraf etmem için çok zorladı beni en sonunda sevdiğimi itiraf ettim ve cevabı bende bişeyler hissediyorum ama tam olarak ne olduğunu anlamadım dedi sen biraz daha duygularını açarsan falan veya akışına biraz bırakırsak daha netleşir falan dedi red etmiyorum falan dedi 2 gün sonra ise bişey ya vardır ya yoktur dedi red etti yani anlayacağınız unutamıyorum ama yazmadan duramıyorum ne yapmalıyım ve o ilk red etmediği günden sonra oldu her şey yok bi haber aldım falan dedi mutlu haber ne olduğunu da söylemedi her şey ondan sonra oldu napmalıyım acaba unutmak zor oluyor aklıma her saniye geliyor halüsinasyon görüyorum o derece
Zamana bırakın geçmiş olsun

CemSultan01

80+ Bronze
zaman her şeyin ilacıdır

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kararsızlarla değil inanmışlarla yola çıkılır. Kız daha kendi kararının ne olduğunu çözememiş, başta yeşil ışık da yakmamış kırmızı ışık da yakmamış, sonra yok mutlu haber geldi yok Ankara'dan abim geldi demiş sallamış vs. boşver. Seviyor olsa, gönlü olsa bir şekilde yürürdü. Zamana bırak. Bir de yedeğe atılmaya müsaade etme. Bazı kızlar kuçu kuçu diyince hemen koşacak köpek ararlar, köpek olma.

melidoas6

80+ Silver
Kararsızlarla değil inanmışlarla yola çıkılır. Kız daha kendi kararının ne olduğunu çözememiş, başta yeşil ışık da yakmamış kırmızı ışık da yakmamış, sonra yok mutlu haber geldi yok Ankara'dan abim geldi demiş sallamış vs. boşver. Seviyor olsa, gönlü olsa bir şekilde yürürdü. Zamana bırak. Bir de yedeğe atılmaya müsaade etme. Bazı kızlar kuçu kuçu diyince hemen koşacak köpek ararlar, köpek olma.
Bencede haklısınız . kız belki başka bir erkekten teklif bekliyordu o teklifi aldı ve kabul edildi reddedilirse diye size öyle demiş olabilir.

CemSultan01

80+ Bronze
:| wow
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bencede haklısınız . kız belki başka bir erkekten teklif bekliyordu o teklifi aldı ve kabul edildi reddedilirse diye size öyle demiş olabilir.
womans işte boşversin bence arkadaş. Çoğu kız yada kadın böyle fırsat peşindeler türkityede. tabii ağzı sulu abaza türk erkekleri olmasa durum daha farklı olurdu. o ayrı

Rulep

80+ Gold
Sevgilisinden yeni ayrılanla konuşulmaz konuşulsa bile nasıl ayrıldıkları önemli belki kız istemeyerek ayrıldı falan büyük ihtimalle eski sevgilisi yazmıştır

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Eryılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sevgilisinden yeni ayrılanla konuşulmaz konuşulsa bile nasıl ayrıldıkları önemli belki kız istemeyerek ayrıldı falan büyük ihtimalle eski sevgilisi yazmıştır
başlarda arkadaşcaydı hocam o yüzden tam bilemedim aldatılmaya yakındı biraz ama nefret ediyordu en son öyle demişti dönmem falan gibisinden yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok haklısınız hocam cepte görülmek istemiyorum ama canım da çok yanıyor cidden ilk defa birisini bu kadar sevmiştim şimdi zor oluyor biraz zamana bırakacam belki sevgiye muhtaç olduğunda aklına gelirim o zamanda sevmezsem onu hayırı çekerim

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,723
İsim
Kgn
Boş verin hocam.Sanki dünyada sadece o varmış gibi düşünmeyin.Sizin gibi birçok kişi vardır böyle olay yaşayan.İllaki başkaları bulursunuz bence fazla üzmeyin kendinizi.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Sal hocam kendini üzmeye değmez gidip mehter marşı dinleyerek kendine gel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,717
Üyeler
164,554
Son üye
rosuna
Top Bottom