Uncharted 4 oyundan atma sorunu

Barking23

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar dün uncharted oyununu çok güzel bir şekilde oynamama rağmen bugün giriş ekranında 2 3 resim gösterip yani oyun karakterlerini gösterip oyundan atıyor.Sistemim güncel ve oyunu rahatlıkla kaldırabiliyor sizin de başınıza geldiyse nasıl düzelttiniz

Arkadaşlar dün uncharted oyununu çok güzel bir şekilde oynamama rağmen bugün giriş ekranında 2 3 resim gösterip yani oyun karakterlerini gösterip oyundan atıyor.Sistemim güncel ve oyunu rahatlıkla kaldırabiliyor sizin de başınıza geldiyse nasıl düzelttiniz
aynı sorun bende de var ilk gün sorunsuz oynadığım oyun sonraki günde açılmadı.resimlerin olduğu yükleme ekranından sonra atıyor.. çözümü çok araştırdım iki gündür uğraşıyorum ama bir sonuca ulaşamadım..epic games den almıştım paramızla rezil olduk anlayacağın..bekliyoruz yani aynı sorunu yaşayıp çözebilen bir babayiğit çıkar elbet...

Son düzenleme:
Crack mi?

orijinal epic gamesdan aldım oyunu 70 fps ile oynuyordum 1 gün sonra açtım güvenli modla başlattı oyunu bi ilk önce attı sonra girdim görüntü çok kötüydü sonra tekrar girmeye çalıştım giriş ekranını gösteriyor sonra atıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı sorun bende de var ilk gün sorunsuz oynadığım oyun sonraki günde açılmadı.resimlerin olduğu yükleme ekranından sonra atıyor.. çözümü çok araştırdım iki gündür uğraşıyorum ama bir sonuca ulaşamadım..epic games den almıştım paramızla rezil olduk anlayacağın..bekliyoruz yani aynı sorunu yaşayıp çözebilen bir babayiğit çıkar elbet...
Tek olmadığıma sevindim hiçbir oyunda hata almıyorum ama bunda alıyorum. Ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükledim ama işe yaramadı

Sorun çözebildibizmi acaba bende yeni yükledim oyunu direk aynı sorunla karşılaştım açılmadı

tek çare güncelleme beklemek hiçbir yerde çözümü yok oyun daha cok yeni çözerler elbette

Ryzen 5600 rx570 8gb 16 GB ram gigabayte b450mh anakart oyunu ilk gün açtım otomatik olarak grafikleri yükseğe aldı başlatınca aynı hata ile karşılaştım mavi ekran atıp reset attı tekrar açtığımda güvenli mod uyarısı Verdi ayarları ortaya çektim bazen açıyor bazen hata veriyor anlam veremedim PC yi yeni topladım

Hala aynı sorun devam ediyor, tam olarak iron galaxy yazısından sonra oyundan atıyor herhangi bi crash vermeden

hocam aynı sorunu bende yaşadım oyunu silip yükledim bir çok forumda bu konu hakkında paylaşım okudum hiç birinden yanıt alamadım ancak çok saçma bir şekilde bir kullanıcı kulaklık takıp oyuna girince açıldığını söylemiş denedim oldu bir deneyin sizde de çalışabilir ancak neden böyle olduğu hakkında hiç bir bilgim yok

Geri