Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,104
Not : Tomb Raider Önermeyin
Oynadım
Oynadım
Tam karşılamıyor fakat Jedi Fallen Order bakabilirsin EA Playle 6 TLNot : Tomb Raider Önermeyin
Oynadım
O gelecek temalı değil mi yavTam karşılamıyor fakat Jedi Fallen Order bakabilirsin EA Playle 6 TL
Temayla türün ne alakası var kankam bu oyun da Platform, Aksiyon oyunu fakat Unchartedın aksine ışın kılıcı kullanıyorsun. Ben Tomb Raider ve Jedi Fallen Order oynadım platform tarafı benziyor. Fakat Jedi Fallen Order çoğunlukla aksiyon üzerine.O gelecek temalı değil mi yav
Reis Ben zaten Tür Demedim kiTemayla türün ne alakası var kankam bu oyun da Platform, Aksiyon oyunu fakat Unchartedın aksine ışın kılıcı kullanıyorsun. Ben Tomb Raider ve Jedi Fallen Order oynadım platform tarafı benziyor. Fakat Jedi Fallen Order çoğunlukla aksiyon üzerine.
Artık 6 TL değil EA Play galiba.Tam karşılamıyor fakat Jedi Fallen Order bakabilirsin EA Playle 6 TL
Ea Play'i de kaybettik.Artık 6 TL değil EA Play galiba.
Uncharted 2: Among ThievesNot : Tomb Raider Önermeyin
Oynadım
Kategori pc kategorisi yalnızUncharted 2: Among Thieves
Oynadın mı ?
O zaman aklımda bir oyun yok. Fakat piyasada gırla TPS var. Fakat dediğim gibi aklıma gelen net bir oyun yok.Reis Ben zaten Tür Demedim ki
Tarzı Dedim
Neyse tavsiye için teşekkürler
Teşekkür ederim yinedeO zaman aklımda bir oyun yok. Fakat piyasada gırla TPS var. Fakat dediğim gibi aklıma gelen net bir oyun yok.
Ne alaka oynadın mı diye sordumKategori pc kategorisi yalnız