SatamazsınArkadaşlar işlemci ile hediye olarak UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection bu oyunun kodu geldi.Satılır mı satılırsa fiyatı ne olur teşekkürler
İyi günler hayırlı olsun.. hepsi burada dan mı almıştın işlemciyi..? Ben oradan aldım işlemciyi, baya uğraştım oyun kodunu almak için ama alamadım.. direk hesabına mı gönderdiler?Arkadaşlar işlemci ile hediye olarak UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection bu oyunun kodu geldi.Satılır mı satılırsa fiyatı ne olur teşekkürler
Neden dostumSatamazsın
Dün müşteri hizmetlerine yazdım 2 3 saate gönderdiler dostumİyi günler hayırlı olsun.. hepsi burada dan mı almıştın işlemciyi..? Ben oradan aldım işlemciyi, baya uğraştım oyun kodunu almak için ama alamadım.. direk hesabına mı gönderdiler?
İşlemciyi alırken yanında herhangi bi hediye butonu falan var mıydı yada oyunla alakalı bişey..?Neden dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün müşteri hizmetlerine yazdım 2 3 saate gönderdiler dostum
Aktifleştirmek için öncelikle pcne amdnin programını kurcaksın o sistemini kontrol edecek falan öyle alıyorsun satama diyeNeden dostum
Ryzen 5 5600 aldım belli işlemcilerde geçerliİşlemciyi alırken yanında herhangi bi hediye butonu falan var mıydı yada oyunla alakalı bişey..?
Bugün alırsın şuan hemen yaz verirlerBana ürün ayın 11 inde ulaştı bugün talep etsem olur mu?
Örnek teşkil etmesi aNeden dostum
Şimdi oldu işte ben bunu yapmamıştım.. o zama bilgisayarıma kurup talep edeyim geç kalmadıysam.. teşekkür ederimAktifleştirmek için öncelikle pcne amdnin programını kurcaksın o sistemini kontrol edecek falan öyle alıyorsun satama diye