Öneri Uncharted vs The Last of Us

Uncharted yerine 2 yılda bir sonraki oyununa geçtiğim sıradaki shadow of the tomb raider oynasam nasıl olur? Pcde yüklü epic beleş vermişti.
Uncharted aslında Tomb Raider ve Indiana Jones'un mixi gibi.
Biraz daha sinematikleştirilmiş aksiyon hali.
Esrarengiz keşifler, kalıntılar Tomb Raider'dan, espiri ve aksiyon yönü Indına Jones'dan çekilmiş gibi.

Last of Us biraz daha özgün kalır. Tomb Raider oynayacaksan eğer. Ki bu durumda ben Last of Us'ı tercih ederdim öncelikle.
Ama bir gün Uncharted'ta muhakkak oyna tabi. (y)

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Uncharted aslında Tomb Raider ve Indiana Jones'un mixi gibi.
Biraz daha sinematikleştirilmiş aksiyon hali.
Esrarengiz keşifler, kalıntılar Tomb Raider'dan, espiri ve aksiyon yönü Indına Jones'dan çekilmiş gibi.

Last of Us biraz daha özgün kalır. Tomb Raider oynayacaksan eğer. Ki bu durumda ben Last of Us'ı tercih ederdim öncelikle.
Ama bir gün Uncharted'ta muhakkak oyna tabi. (y)
Klasikleri yeni yeni oynamaya başlıyorum. Önce GOW ve rdr almıştım.

Normalde önce days gone düşünüyordum ama zam gelmiş. Uncharted 360 tlo 550 lira. 70-80 aradı da epic ödülüm mevcut.
days gone çok güzel bir oyun öneririm harbi ancak tlou ile kıyaslanamaz etki , hikaye falan tlou çok önde . Uncharted ise baya aksiyon odaklı bence en az başarılı hikaye onda ( tamamını bitirmedim ama böyle düşünüyorum genede ) . TLou derdim ben

• Beğen
2 oyunda güzel ama ben THE LAST OF US a atarım oyumu.

• Beğen
Kütüphanende olması gibi bir derdin yoksa oyunları kiralayabilirsin 20-30 TL'ye. Hepsini de almış olursun.

• Beğen
Kütüphanende olması gibi bir derdin yoksa oyunları kiralayabilirsin 20-30 TL'ye. Hepsini de almış olursun.
Sevdiğim oyunları sonradan oynamayı severim. Büyük ihtimal bunları da sevecek ve tekrar oynamak istediğimde hesapla uğraşmak istemem.

2 sinide oynamanı öneririm ama tlou ayrı bi seviye ben olsam ilk tlou ondan sonra uncharted oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sevdiğim oyunları sonradan oynamayı severim. Büyük ihtimal bunları da sevecek ve tekrar oynamak istediğimde hesapla uğraşmak istemem.
zaten sana hesap veriyolar ve steam hesabını değiştir dedin mi hızlıca diğer hesaba geçebiliyorsun bence hesap satın almak daha mantıklı istediğin zaman tekrar da oynayabilirsin

• Beğen
2 sinide oynamanı öneririm ama tlou ayrı bi seviye ben olsam ilk tlou ondan sonra uncharted oynarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten sana hesap veriyolar ve steam hesabını değiştir dedin mi hızlıca diğer hesaba geçebiliyorsun bence hesap satın almak daha mantıklı istediğin zaman tekrar da oynayabilirsin
Böyle yapacak olsam korsan indiririm daha iyi. En azından boşa para vermiş olmam ve tek 1 kişiyi zengin etmiş olmam

Çok farklı iki oyun ya. TLOU HBO dizisi gibi Uncharted Netflix :D İki seriyi de severek PS'de oynayıp bitirmiştim. Ama Uncharted PC'de oynama ihtiyacı hissetmezken TLOU serisini PC'de tekrar oynayıp bitirdim.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri