Önerdiğiniz oyun var mı RDR 2 var.Oyun bulamadım o yüzden bu oyunları düşündüm.benimde amd hangisi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ikisinide oynadıysan başka oyun bak bence
İndirdim bende bilgisayarım olursa yapicam
kanka bende hesap olarak aldım 10 tlpara yok torrent oynayacak saygısızlık da yok oyundan mahrum olarak böyle şeyleri gördükçe üzülüyom la
days gone,detroit become human,bf serisi oynuyorum ve sarıyorÖnerdiğiniz oyun var mı RDR 2 var.Oyun bulamadım o yüzden bu oyunları düşündüm.
hoşuma gitmedi benim yauncharted değilde spiderman alasım var benim
iyi ki geçmişim diyorum çok hoşuma gidiyor win 10 u aramıyorum bile çevremdekilere de geçmelerini öneriyorumwin 11 ne güzel duruyo geçesim geldi
Bütün hepsi var hocam .days gone,detroit become human,bf serisi oynuyorum ve sarıyor
hoşuma gitmedi benim ya
iyi ki geçmişim diyorum çok hoşuma gidiyor win 10 u aramıyorum bile çevremdekilere de geçmelerini öneriyorum
zenginsin abi ne önerelim başkaBütün hepsi var hocam .
Bütün hepsi var hocam .
Yüksek ihtimalle bende Uncharted alacağım bir daha bu fiyatlara düşmez galiba.zenginsin abi ne önerelim başka
Alıntıyı görüntüle
oyun yok bende 2-3 oyun sabit oynadığım harici sıkıyor belli bir süre sonra
amdyle kod gelenlerden al 250ye falan alırsınYüksek ihtimalle bende Uncharted alacağım bir daha bu fiyatlara düşmez galiba.
aldığıma pişman olduğum tek oyun hiç mi içerik olmaz girip 10dk zıplayıp 2 manzara izleyip çıkmalık oyun fiyatını gram haketmiyoruncharted değilde spiderman alasım var benim
spiderman mı? eğer öyleyse videolarından da saçma geldi bana güzel oyun ddeğilaldığıma pişman olduğum tek oyun hiç mi içerik olmaz girip 10dk zıplayıp 2 manzara izleyip çıkmalık oyun fiyatını gram haketmiyor
valla senin kararın ustaYüksek ihtimalle bende Uncharted alacağım bir daha bu fiyatlara düşmez galiba.